Güncel
Giriş Tarihi : 07-10-2023 16:40   Güncelleme : 09-10-2023 13:11

Gerze’ de, ‘Peygamberimiz, iman ve istikamet’ konferansı

Gerze’ de Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Yurt Dışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun sunumuyla “Peygamberimiz, İman ve İstikamet “konulu konferans gerçekleştirildi

Gerze’ de, ‘Peygamberimiz, iman ve istikamet’ konferansı

Gerze’ de Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Yurt Dışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Programa, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, huzur evi sakinleri, iş insanları, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Program, Yavuz Selim Camii İmam-Hatibi Ahmet Saatçi’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ardından Gerze İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş açılış konuşmasını yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı sinevizyon gösterisinden sonra kürsüye, DİB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Yurt Dışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun davet edildi.

Coşkun, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı konuşmasını yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından 40 Hadis ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

AdminAdmin