Spor
Giriş Tarihi : 16-06-2023 18:13   Güncelleme : 16-06-2023 18:40

Gerze’ de ‘Yaza hareketli giriyoruz’ projesi başlıyor

Okulların tatil olmasıyla beraber ilçemizde Yaz Spor Okulları da faaliyet göstermek için hazırlıklara başladı

Gerze’ de ‘Yaza hareketli giriyoruz’ projesi başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ sloganıyla Gerze Gençlik ve Spor Müdürlüğünün spor faaliyetleri start vermeye hazırlanıyor.

KAYITLAR 19 HAZİRANDA BAŞLIYOR, OKULLAR 3 TEMMUZDA AÇILIYOR

Dart, voleybol, güreş, futbol, atletizm, jimnastik, hentbol, judo, taekwondo ve kürek olmak üzere toplamda 10 branşta Yaz Spor Okullarının faaliyet göstereceği belirtilirken kayıtların 19 Haziran Pazartesi günü başlayacağı, okulların 3 Temmuz 2023 tarihinde açılacağı ve yaz boyu devam edeceği kaydedildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları başladı. İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Yaz Spor Okulları’nın kayıtları devam ederken, Yaz Spor Okulları için Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara da tanıtım broşürleri dağıtıldı ve afişler asıldı.

ÇOCUKLARIMIZ HEM DİNLENECEK HEM SPOR YAPACAK

Gerze Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, GSB Spor okullarının bu yıl ana temasının  'Yaza Hareketli Giriyoruz' olduğunu, tüm gençlerin spor okullarına kayıt olmaya davet ettiklerini, öğrencilerin yaz tatilinde hem dinleneceklerini hem de spor yapacaklarını, tüm tesislerde antrenörler eşliğinde çocuklara spor eğitimi vereceklerini kaydetti.

İletişim için: 0368 718 20 48 

AdminAdmin