Spor
Giriş Tarihi : 26-07-2023 13:05   Güncelleme : 26-07-2023 13:29

Gerze Gücü Spor'un Forma Sponsoru Yaşam Yapı oldu

2023-2024 sezonunda Sinop 1. Amatör Ligi’nde mücadele edecek Gerze Gücü Spor’un forma sponsorluğunu Yaşam Yapı Emlak İnşaat Danışmanlık Ltd. Şti. üstlendi

Gerze Gücü Spor'un Forma Sponsoru Yaşam Yapı oldu

2014 yılında kurulan ve o günden bu yana gençlere spor alanında imkân sağlamak amacıyla aktif olarak çalışmalarını sürdüren, 2023-2024 sezonunda Sinop 1. Amatör Ligi’nde mücadele edecek Gerze Gücü Spor Kulübünün bu sezon forma sponsoru Yaşam Yapı Emlak İnşaat Danışmanlık Ltd. Şti. oldu.

Gerze’nin en genç spor kulüplerinden olan Gerze Gücü Spor’a forma sponsoru olan Yaşam Yapı Emlak İnşaat Danışmanlık Ltd. Şti. sahibi Murat Üstün, gençlere yeni futbol sezonunda başarılar dileyerek ilçemizin tanıtımına katkı sağladıkları için ayrıca teşekkür etti.

Üstün, “Gerze’nin her alanda güçlenmesi ve büyümesi için elimizden geldiğince destek olmaya devam ediyoruz. Fatih Ergün kardeşimizin de Gerze’yi spor alanında üst noktalara taşıyacağına inancım tam olduğundan Gerze Gücü Spor’a destek olduk. Umarım Gerze Gücü’nün elde edeceği büyük başarılara bir katkımız olur” dedi.

Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün ise kendisine ve kulübüne verdiği destekten ötürü Yaşam Yapı Emlak İnşaat Danışmanlık Ltd. Şti. Sahibi Murat Üstün’ e teşekkür ederken, “Gerze Gücü Spor’a, Gerze’nin gençlerine verdiği destekten ötürü Murat kardeşimize teşekkür ediyorum. Murat kardeşimizin bu hareketi ilçemizin sportif faaliyetlerine, Gerzeli işletmeciler ve esnaflar tarafından destek verilmesi, bu alanda başarı sağlaması için bir anahtar niteliğinde. Ben, Murat Bey başta olmak üzere Gerze Gücü Spor’a maddi ve manevi olarak destek veren, bizim başarılı olmamızı isteyen, başarımıza ortak olan ve Gerze’nin adının sportif başarılarla duyulmasını isteyen herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

AdminAdmin