Güncel
Giriş Tarihi : 16-04-2024 11:12   Güncelleme : 17-04-2024 12:05

Gerze’ nin park ve bahçeleri güzelleşiyor

Gerze Belediyesi, ilçemizi güzelleştirmeyi sürdürüyor. Gerze’ de park ve bahçelerde çalışmalar yapılmaya devam ediyor

Gerze’ nin park ve bahçeleri güzelleşiyor

Yaz aylarında yoğun misafir akımına uğrayan ilçemiz Gerze Belediyesi tarafından yaza hazırlanmaya başladı. Gerze’ yi her mevsim rengârenk, temiz ve bakımlı hale getirmek için birçok noktada çalışma yapan Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz mevsimi öncesi ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz aylarında vatandaşların vakit geçirdiği park, bahçe ve yeşil alanlarda çalışmalar yürütülürken Gerze Belediyesi ekipleri, parklardaki tamirat, yeşillendirme, çapalama, bakım, çiçek dikimi, çim biçme, peyzaj, temizlik işlerini de gerçekleştiriyor.

Sabahın erken saatlerinde ilçemizdeki çalışmalarını başlatan ve günün geç vakitlerine kadar devam eden Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında parkların bakım ve onarımını sağlarken aynı zamanda peyzaj çalışmaları da uyguluyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “İlçe genelinde her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerze’mizde genel temizlik çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerimizde de onarım ve peyzaj çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. En güzelini hak eden Gerze’mizde çalışmalarımızı tamamlayarak yaz sezonuna hazır bir şekilde girmek için mücadelemiz devam edecek” dedi.

Büşra ÇevikBüşra Çevik