Güncel
Giriş Tarihi : 05-04-2024 16:35

Gerze protokolünden erken bayramlaşma

Gerze’ de protokol mensupları Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaştı

Gerze protokolünden erken bayramlaşma

Gerze’ de protokolün bayramlaşma töreni Kadir Gecesi nedeniyle bugünden gerçekleşti. Gerze Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Savcısı Serhat Ulu, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erkan Sevindik, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Sadi Özkan, Gerze İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş müdürleri ile diğer protokol mensupları katıldı.

Karşılama yapan M. Deniz Arabacı, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Savcısı Serhat Ulu katılımcıların bayramını kutladı.

Protokol üyelerinin Kandil Gecesini kutlayan ve bayramlarını tebrik eden Kaymakam Arabacı, törende yaptığı konuşmada kardeşlik, birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Başkan Belovacıklı ise “Bayram hepimize huzur ve esenlikler getirsin. Tüm İslam aleminin bayramı mübarek olsun” diye konuştu.

Gerze İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi kutlayarak “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gece'nizi tebrik eder, hayır ve bereketinden nasiplenebilmeyi dilerim.

Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızın da mübarek olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik