Spor
Giriş Tarihi : 12-09-2023 10:19   Güncelleme : 12-09-2023 10:43

Gerze Spor, Ömer Özkaptan’ la yola devam dedi

2023-2024 futbol sezonunda Sinop Amatör Liginde yarışacak olan Gerze Spor, Ömer Özkaptan’ la yola devam kararı aldığını duyurdu

Gerze Spor, Ömer Özkaptan’ la yola devam dedi

Bu sene 74. yaşını kutlayacak, ilçemizin başarılı spor kulüplerinden olan ve çıktıkları her maçta Gerze’ yi en güzel şekilde temsil eden Gerze Spor, yeni sezonda da başarılı teknik direktör Ömer Özkaptan’ la çalışmaya devam edecek.

Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“2023 - 2024 futbol sezonunda Sinop süper amatör liginde şampiyonluk için yarışacak olan kulübümüz teknik patronluk görevine, geçtiğimiz sezonda takımımıza büyük katkı sağlayarak gücüne güç katan başarılı hocamız Ömer Özkaptan’ la devam kararı aldı ve yeni sezon için anlaşmaya vardı.

Ayrıca yönetim kurulu olarak görev alacağımız tüm futbol kategorilerinde özellikle alt yapımızın gelişmesi, genç futbolcu kardeşlerimizin yetişmesinde katkı sağlaması yönündeki tüm futbol şube sorumluluğu da değerli hocamıza verilmiştir.”

AİLEMİZDE İMZALAR YALNIZCA KALPLERE ATILIR

“Kulübümüz adına şimdiden her iki tarafa da hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Gerzespor ailesinde imzaların yalnızca kalplere atıldığını gösteren hocamıza da yanımızda olduğu için sonsuz şükranlarımızı değerli kamuoyu önünde sunmuş olalım.”

Kulübün voleybol şubesinin de çok yakında yeniden hayat bulacağını kaydeden kulüp yönetimi bu kapsamda çalışmaların devam ettiğini, Gerzelilere çok yakında bu müjdeyi vermek istediklerini belirtti.  

Gerze Spor Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk, “Kulübümüzün daha önceki yıllarda Onursal Başkanı Cemal Aksu döneminde şampiyonluklar yaşadığı salon sporlarındaki voleybol şubemizin de tekrardan açılması yönündeki çalışmalarını da en kısa sürede başlatmış olacağımızın müjdesini vermek isteriz.

Nitekim öz kaynağını ve gücünü Gerzeli gençlerimizden alan ve bu sene 74. yaşını kutlayacağımız halkın takımı koca çınarımız Gerze sporumuzu desteklemeye tüm halkımızı ve bizi asla yalnız bırakmayan taraftarımızı davet ediyor, yeni sezon da tüm spor camiasına kazanın belanın olmadığı centilmenliğin bol olduğu bir sezon diliyoruz” diye konuştu. 

AdminAdmin