Spor
Giriş Tarihi : 12-10-2023 13:27   Güncelleme : 12-10-2023 13:39

Gerze Veteranlar, altyapı çalışmalarına başladı

İlk kez 2020 yılında TMVFL Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde top koşturan Gerze Veteranlar Spor Kulübü, altyapı çalışmalarına başladıklarını duyurdu

Gerze Veteranlar, altyapı çalışmalarına başladı

Ülke genelinde futbola gönül veren emektar futbolcuları ‘İkinci Baharını Yaşayanların Ligi’ sloganıyla bir çatı altında toplayan, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi ve ligde ter dökerek ilçemizi en güzel şekilde temsil eden Gerze Veteranlar Spor Kulübü, altyapı çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Bu yola çıkarken de amaçlarının genç nesillere, genç sporculara örnek olabilmek olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Fatih Oğuz, başarılı sporcular yetiştirmek istediklerini belirtti. Oğuz, “ Gerze Veteranlar Spor Kulübü olarak futbol altyapı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Birçok eksiğimiz var, bu eksikleri değerli dostlarımızın yardımları ile aşacağız. Birçok genç yeteneği Gerzemize kazandırmak amacı ile bu yola çıktık. İnşallah Ahmet Nuri Taş hocamız, yönetim ve duyarlı spor insanları ile sıkıntıları aşacak ve gençlerimizi kazanarak başarılı sporcular yetiştireceğiz.

Bu süreçte kulübümüze ve çocuklarımıza idman yapabilmeleri için futbol topu alıp yardımda bulunan Onur Mızraklı’ ya canı gönülden kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz” dedi.

AdminAdmin