Spor
Giriş Tarihi : 09-06-2021 12:04   Güncelleme : 09-06-2021 12:33

Gerze Veteranlar Sahaya İndi

Gerzeli Veteranlar, sezonun ilk antrenmanını Gerze Şehir Stadı’nda gerçekleştirdi

Gerze Veteranlar Sahaya İndi

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz temsilcimiz olan Gerze Veteranlar Futbol Takımı Gerze Şehir Stadı’nda top başı yaptı. Sezon açılışı nedeniyle antrenmanlara başladıklarını söyleyen Gerze Veteranlar Spor Kulübü Yöneticisi Fatih Oğuz, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yeşil sahalara indikleri için çok mutlu olduklarını, keyifli bir sezon geçirmeyi yürekten temenni ettiğini belirten Oğuz, “bu takımı kurmamızın baş sebebi altyapı oluşturmak. Şu an için takımımızı ve Gerze Veteranlar Spor Kulübü Derneğimizi kurduk, şimdi üyelerimizi oluşturacağız. Amacımız toplumsal olarak herkese hitap edebilmek.

Dernek çatısı altında birleşip kurumsallaşarak bu hareketin maddi yükünü çözümlemek istiyoruz.

Dediğim gibi, amacımız ilk etapta 11 yaştan 17-18 yaşa kadar altyapı oluşturmak çünkü bünyemizde altyapıyı oluşturabilecek beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerimiz var.

Bu yaz sezonunda gençlerimiz için Veteranlar adıyla plaj voleybolu ve plaj futbolu düzenlemek istiyoruz. Bizim tek amacımız spor; burada spor dışında başka hiçbir amaç gütmeyen yalnızca spora gönül vermiş 40 yaşın üstünde 40 sporcumuz var.

Bu vesileyle tüm takım arkadaşlarıma centilmenlik içinde, sakatlık yaşamadan, sağlıklı bir sezon geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.  

Kulüp yöneticisi Oğuz’dan sonra açıklama yapan, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bakır ise 2021-2022 sezonunda 40 yaş üstü lige katılacaklarını, çok yeni bir takım olduklarını belirterek, “iyi bir takımımız var. Takımımız, her meslekten, geçmişinde futbol olan sporculardan oluşuyor. Halkımızın da desteği çok iyi.

Temmuz ayı içerisinde bir turnuvamız olacak, bunun için bugün itibari ile antrenmanlarımıza başladık. Gerze halkından da bizi desteklemelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin