Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Gerze’de Askıda Ekmek Uygulaması Dijital Sistem Üzerinden Yürütülüyor

Gerze’de sosyal dayanışma kapsamında uygulanan askıda ekmek sistemi, dijital altyapı üzerinden fırınlar aracılığıyla yürütülüyor

Gerze’de Askıda Ekmek Uygulaması Dijital Sistem Üzerinden Yürütülüyor
Paylaş:

Uygulamanın işleyişiyle ilgili olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçede faaliyet gösteren fırın işletmecileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede, sistemin mevcut durumu, uygulamada yaşanabilecek aksaklıklar ve Ramazan Ayı öncesinde sürecin daha etkin şekilde yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Dijital sistemle birlikte hayırsever vatandaşlar, ilçedeki fırınlara giderek istedikleri tutarda bakiye yüklemesi yapabilecek. Yüklenen tutar, güncel ekmek fiyatı üzerinden sistemde ekmek adedi olarak tanımlanacak.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise herhangi bir ücret ödemeden, sistemde bulunan bu ekmeklerden yararlanabilecek. Uygulama ile yardımların doğrudan fırınlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedefleniyor.

Gerze Belediyesi yetkilileri, uygulamanın Ramazan Ayı’ndan bir hafta önce yoğun şekilde kullanılmasının planlandığını, sisteme katkı sunan fırın işletmecileriyle iş birliğinin sürdürüleceğini ifade etti.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.