Spor
Giriş Tarihi : 10-06-2021 14:42   Güncelleme : 10-06-2021 16:23

Gerze’de Tenis ve Jimnastik Kursları Başlıyor!

Sinop’un aktif sporcu yetiştiren spor kulüplerinden biri olan Mutlu Yüzme ve Jimnastik Spor Kulübü, Gerze’de yaz kurslarına başlıyor

Gerze’de Tenis ve Jimnastik Kursları Başlıyor!

Mutlu Yüzme ve Jimnastik Spor Kulübü, pandemi döneminde evlerinde hareketsiz kalarak fiziksel ve sosyal açıdan zor zamanlar geçiren çocuklar için ‘Mutlu Spor Okulları’ konseptiyle ilçemizde yaz kursları açıyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde yapılacak olan çalışmaların adresi ise Gerze Kapalı Spor Salonu olacak.

Tenis ve temel jimnastik çalışmalarının yapılacağı kurslara pandemi tedbirleri gereği en fazla 15 çocuk katılabilirken 1 saat sürecek kursların, salı ve perşembe günleri öğleden sonra yapılacağı belirtildi.

Temel hedeflerinin her zaman mutlu çocuklar yetiştirmek olduğunu belirten Tenis Antrenörü Cansu Bozkurt, “uzun zamandır Gerze’de de kurslar açmayı planlıyorduk, pandemi bize engel oldu.

Fakat bu yeni normalleşme döneminde fırsattan istifade Şirin Gerze’mize ve şirin çocuklarımıza ulaşma gayretindeyiz. Çocuklarımız, oyun ile harmanlanmış eğitici ve öğretici dersler eşliğinde, harika bir yaz dönemi geçirecek.

Dileyen velilerimiz bizlere “mutlu_spor_okulu” instagram sayfasından ya da telefon ile ulaşabilirler” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kursların 15 Haziranda yeter sayısına ulaşması ile başlayacağı ve yıl boyu sürmesinin planlandığı belirtildi.

AdminAdmin