Spor
Giriş Tarihi : 14-08-2018 16:43

Gerze’den Türkiye Üçüncülüğü

Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü öğrencisi Esin Uslu katıldığı kürek turnuvasında Türkiye üçüncüsü oldu

Gerze’den Türkiye Üçüncülüğü

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Türkiye Kürek Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Deniz Küreği Yarışması’nda farklı illerden gelen birçok sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübünde eğitim gören Esin Uslu, 11-12 Ağustos tarihleri arasında gerçeklesen turnuvaya katılarak U19 Kızlar 1X kategorisinde üçüncülük elde etti.

İlçemizi gururla temsil eden Esin Uslu ve antrenörü desteklerinden ötürü teşekkür etmek için Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.  Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü antrenörü Yücel Altun, Belediye başkanlığının kulübün profesyonelleşmesinden yarışmalara ulaşım konusuna kadar Osman Belovacıklı’nın büyük destekleri olduğunu belirtti.

İlçemize kazandırılan başarıdan mutluluk duyan Osman Belovacıklı;

" Yaklaşık olarak 7 ay önce kurulan Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübümüz katıldığı her yarışmadan hatırı sayılır başarılarla dönüyor. Gerek ilçemizi gerekse bizleri gururla temsil eden sporcularımız büyük kulüplerle gerçekleştirdikleri kıyasıya mücadele ile birlikte geleceğe daha sağlam bakabiliyorlar. Bizler var gücümüzle çocuklarımıza ve gençlerimize denizi ve su sporlarını sevdirip onları kulübümüzün içine çekmeye çalışacağız. Onların başarılar kazanması bizlerin en büyük övünç kaynağı” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül