Spor
Giriş Tarihi : 10-06-2023 17:27   Güncelleme : 10-06-2023 17:58

Gerzegücü yeni yetenekleri bünyesine katmak için seçmeleri yaptı

Amatör ligde top koşturan Gerze Gücüspor futbol takımı yeni yetenekleri ailesine kattı

Gerzegücü yeni yetenekleri bünyesine katmak için seçmeleri yaptı

2014 yılında kurulan, gençlere spor alanında imkân sağlamak amacıyla aktif olarak çalışmalarını sürdüren Gerze Gücüspor Kulübü, 8 ila 13 yaş arasında (2010 -2011-2012-2013-2014-2015 doğumlu) yeni futbolcu seçmelerini yaptı.

Yaklaşık 70 gencin hazır bulunduğu seçmelerde yetenekli olan gençler takımın altyapısına girmeye hak kazandı. En az seçmelere katılan futbolcu gençler kadar heyecanlı olan anne ve babalar da tribünde çocuklarının mutluluklarına ortak oldular.

Yeni yeteneklerle kulüp çalışmalarına ivedilikle başlayacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı Fatih Ergün, “kulüp bünyemize yeni yetenekler kazandırmak amacıyla bugün seçmelerimizi tamamladık. Sporcularımızın daha profesyonel liglerde, takımlarda top koşturması için gereken tecrübeye sahip olduğumuzu belirtmiştik, bu gayemiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

Gençlerimizi spora teşvik ediyoruz böylece hem takımımıza futbolcu yetiştiriyoruz hem de gençlerin hem zararlı kötü alışkanlıklarından korunmasına, hem de özellikle kendilerini geliştirip ilerleyen zamanlarda bir meslek sahibi olmalarına çok ciddi katkı sunuyoruz. Anne babalarında çocuklarını spora teşvik etmelerini rica ediyoruz. Benim ve kulübümün kapısı gençlerimize her daim açık olduğunu yinelemek isterim” diye konuştu.

AdminAdmin