Spor
Giriş Tarihi : 31-05-2023 10:21   Güncelleme : 31-05-2023 10:33

Gerzeli Taraftarlar Galatasaray'ın Şampiyonluğunu Kutladı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Gerzeli Taraftarlar Galatasaray'ın Şampiyonluğunu Kutladı

Galatasaray taraftarları 23. şampiyonluğu kutluyor.  Ankaragücü deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray, Süper Lig'deki 23. şampiyonluğunu elde etti.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamalar için yurdun dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de sokaklara döküldü.

Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü' nü 4-1 yendi ve sezon bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte ülke genelinde sarı-kırmızılı renklere gönül veren milyonlarca kişi sokağa döküldü.

Gerze'de sarı kırmızılılar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak 23' üncü şampiyonluğu doyasıya kutladı. Gerze Atatürk Caddesi Hükümet Konağı yanındaki meydanda toplanan çok sayıda taraftarlar da şampiyonluğu doyasıya kutladı. Meşaleler yakarak tezahüratlarda bulunan sarı kırmızılılar Gerze  Meydanına doğru gelerek kutlamalara burada devam etti. Şampiyonluk alevi yurt geneline de yayıldı.

Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi olarak  Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu olan Galatasaray taraftarını ve tüm Galatasaray camiasını kutlar şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray kulübüne başarılar dileriz.

AdminAdmin