Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

GERZELİ YÜRÜYÜŞÇÜLER CUMHURİYET İÇİN YOLA ÇIKTI: HEDEF KASTAMONU!

Gerzeli üç isim, “Atatürk, İstiklal ve Cumhuriyet Yürüyüşü” kapsamında Sinop’tan Kastamonu’ya doğru yola çıktı. Yürüyüşçüler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Kastamonu Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalara katılacak

GERZELİ YÜRÜYÜŞÇÜLER CUMHURİYET İÇİN YOLA ÇIKTI: HEDEF KASTAMONU!
Paylaş:

Gerzeli yürüyüşçüler, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek törenlere katılmak üzere bugün Sinop’tan yola çıktı. Emekli Binbaşı Hüseyin Kula, emekli tarih öğretmeni Cemal Cankur ve rehber Eftal Necati Kuruoğlu, “Atatürk, İstiklal ve Cumhuriyet Yürüyüşü” adıyla anlamlı bir yolculuğa başladı.

Sinop’tan başlayan yürüyüşün güzergâhında Ayancık, Türkeli, Çatalzeytin, Abana, İnebolu, Küre ve Seydiler yer alıyor. Belirlenen etapları tamamlayarak Kastamonu’ya ulaşmayı hedefleyen Gerzeli yürüyüşçüler, Cumhuriyet coşkusunu adım adım taşıyacak.

HEDEF 29 EKİM’DE KASTAMONU CUMHURİYET MEYDANI

Üç yürüyüşçü, 29 Ekim’de Kastamonu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yürüyüş kortejine katılarak törenlerde yer alacak.

Atatürk’ün mirasına, bağımsızlığa ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığı simgeleyen yürüyüş, güzergâh üzerindeki kentlerde Cumhuriyet bilincini ve bayram coşkusunu yaşatmayı amaçlıyor.

 

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.