Güncel
Giriş Tarihi : 04-10-2011 19:48   Güncelleme : 04-10-2011 19:48

GerzeninSesi, Bilen ile Güçleniyor

Nurcan Bilen, köşe yazıları ile GerzeninSesi'nde yerini aldı. Bilen, yazılarıyla okurlarımıza yeni bir ses olmaya çalışacak.

GerzeninSesi, Bilen ile Güçleniyor

GerzeninSesi, her geçen gün kadrosunu  güçlendirerek siz sevgili okurlarımıza daha sağlıklı hizmet vermeyi gaye ediniyor.

 
Nurcan Bilen de ekibimize katılan son köşe yazarımız. Bilen köşe yazıları ile sizleri farklı alemlere götürecek.
 
Nurcan Bilen  " Yalnızlığa Övgü " yazısını kaleme alarak köşesine taşıdı. Bilen, köşe yazısında : "Yalnızlık ne kadar ıssız, korkutucu ve itici görünür insana. Oysa kendimizi bulabileceğimiz, kendimize içsel bir yolculukla varabileceğimiz çok değerli bir zaman dilimidir yalnız kalabildiğimiz anlar. Öyle zordur ki modern zamanlarda bitmek bilmeyen arkası yarınlardan, kitlesel eğlence programlarından, sosyal paylaşım ağlarından, yüzeysel sosyal ilişkilerden sıyrılıp kendi iç dünyamızın kapısını çalıp, kendimize misafir olabilmek. İçsel fakirliğimiz sebebiyle başkalarına katlanmak kendimize katlanmaktan daha kolay geldiği için mi kendimizi topluma iter, yalnız kalmaktan kaçarız sürekli olarak. Oysa içsel derinliğimiz ölçüsünde başkalarına ihtiyaç duyarız. Bir kimse yalnızca kendi kendine bağlı ise ve kendinde her şeye sahipse mutlu olmaması mümkün değildir der Cicero. Kendi kendimize yettiğimiz ölçüde mutluyuz kendi kendimize yetebildiğimiz oranda küçük bir dünyayız aslında. Hemen her toplumsal ilişki mutsuz eder insanı..."
 
Yazının devamını okumak için aşağıdaki linki tıklayınız:


AdminAdmin