Spor
Giriş Tarihi : 13-03-2024 12:55

Gerzespor Kulübünden basın açıklaması: “Konunun takipçisi olacağız”

Gerzespor Kulübü, 10 Mart Pazar günü oynanan müsabaka ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada sorulan soruların cevaplarının ilgili mevkilerce cevaplanmasını beklediklerini belirttiler

Gerzespor Kulübünden basın açıklaması: “Konunun takipçisi olacağız”

Gerze Spor Kulübü, 10 Mart Pazar günü Gerze Şehir Stadında Erfeleksporla Gerze İlçe Şehir Stadında karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz yıllarda hakemlik de yapan Erfeleksporlu futbolcunun, maçın hakemleri ile hakem odasında 10 dakika geçirdiği iddia edildi.

Gerzespor Kulübünden yapılan basın açıklaması şu şekilde:

“GERZE SPOR KULÜBÜNDEN

KAMUOYUNA SAYGIYLA

SİNOP İL HAKEM KOMİTESİ BAŞKANLIĞINA

Kulübümüz 10.03.2024 tarihinde saat 13:00 da Gerze Şehir stadında Erfelek spor ile büyükler kategorisinde karşılaşma yapmışlardır. Karşılaşmanın devre arasında Erfelek spor kulübünün futbolcusu, geçtiğimiz yıllarda hakemlik yapan Salih CİNKILIÇ hakem odasına girerek yaklaşık 10 dakika içeride kalmıştır. Şimdi soruyoruz;

  1. Eski hakem yeni futbolcu Salih Bey hakem soyunma odasına neden girmiştir?
  2. Futbolcuların ya da eski hakem yeni futbolcuların hakem odasına girme yetkisi var mıdır?
  3. Maçın Gözlemcisi, Maçın Hakemi ve Eski Hakem Yeni Futbolcu Salih CİNKILIÇ 10 dakika boyunca ne konuşmuşlardır?
  4. Acaba içeride müsabakanın ilk yarısında şuursuzca iptal edilen golümüzle ilgili teşekkür konuşması mı yapılmıştır?
  5. Bu görüşme hakkında maçın gözlemcisine sorulduğunda arkadaş sohbetinin gerçekleştiğini bizi ilgilendirmediğini belirtmesi ne kadar etiktir?

 

Bu sormuş olduğumuz soruların maçın skoruyla alakalı olmadığını, bu olayların video görüntülerinin mevcut olduğunu ve gerektiği takdirde paylaşılacağını, sorduğumuz soruların cevaplarının ilgili mevkilerce biran evvel cevaplanmasını beklediğimizi belirtir, konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz. 11.03.2024”

Büşra ÇevikBüşra Çevik