Güncel
Giriş Tarihi : 19-04-2024 12:14   Güncelleme : 19-04-2024 12:24

Gökgöz: “Hem Gerze hem kadınlarımız kazansın”

Gerze Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yol arkadaşları arıyor

Gökgöz: “Hem Gerze hem kadınlarımız kazansın”

Cittaslow markası olan ilçemizin, Sloow Food kapsamında 15 Aralık 2022 tarihinde oluşumu sağlanan, 7 kadın girişimci ile kurulan, Cittaslow şehri Gerze'nin yöresel lezzetlerini tanıtmak, el sanatları ürünlerini Türkiye ve tüm dünya ülkelerine e-ticaret platformları ile pazarlayan, S.S. Gerze Yöresel Ürünler Kadın Girişimci Üretim Kooperatifi yeni yol arkadaşları arıyor.

Yaklaşan yaz döneminde yeni ortaklara ihtiyaçları olduklarını Gerze Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Serap Gökgöz, süreklilik sağlayabilecek, sorumluluk alabilecek hamarat hanımların kooperatife üye olmalarını istediklerini söyledi.

Gökgöz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Hal içerisindeki imalathanemizde, sahildeki standımızda ve satış yeri olarak kullandığımız Yakup Ağa Konağında birlikte çalışabileceğimiz ortaklar arıyoruz.

Bu yolu birlikte yürüyerek Sinop’ un en güzel ilçesi olan Gerze’ mizi hep birlikte tanıtalım, hem Gerze’ miz kazansın hem kadınlarımız kazansın.

Birlikte üretelim birlikte pazarlayalım, Gerze’ mizi güzelliğinin yanında hamarat hanımlarımızda da tanıtalım, hem yerel hem ulusal pazarda aktif olarak yer alalım, herkese örnek olalım.

Kooperatifimizde süreklilik sağlayacak olan sorumluluk alabilecek insanlarımız, Yakup Ağa Konağına 09.00 – 17.00 saatleri arasında gelerek iletişim kurabilirler.

Sipariş üzerine katlama, erişte, reçel, peksimet, mantı gibi lezzetlerimizi yapıp hazırlıyoruz. Yeni ortaklarımız olduğu takdirde rezervasyonlu olarak hal içinde kahvaltı hizmetimiz, çay saatlerimiz de olacak.”

İletişim: 0539 265 96 23 

Büşra ÇevikBüşra Çevik