Güncel
Giriş Tarihi : 25-01-2024 16:48   Güncelleme : 26-01-2024 11:40

Gökgöz: “Hızarçayı köyü ilçemizin en refah düzeyi yüksek köyü olacak”

Gerze Yöresel Ürünler Kadın Girişimci Üretim Kooperatifi Başkanı Serap Gökgöz, Hızarçayı köyünden muhtar adayı olduğunu açıkladı

Gökgöz: “Hızarçayı köyü ilçemizin en refah düzeyi yüksek köyü olacak”

Gerze Yöresel Ürünler Kadın Girişimci Üretim Kooperatifi Başkanı görevini başarıyla sürdüren Serap Gökgöz, ilçemize bağlı Hızarçayı köyünden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Gökgöz yaptığı açıklamada köylülerden destek beklediğini kaydederken Hızarçayı köyünün Gerze’ nin en refah ve yüksek standartlı köyü olması yolunda hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

Gökgöz açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Hızarçayı köyü için hepinizin desteğine ihtiyacım var. Köyümüzün Gerze’ nin en refah ve yüksek köyü olması için hep birlikte çalışacağız ve bunu başaracağız.

Köy halkının kalkınması ve zarar etmemesi için çaba göstereceğim. Şelalelerin turizme kazandırılması ile köyümüzde kahvaltısı vererek köyü turistler için cazibe merkezi haline getireceğiz.

Köy halkının kalkınması için elimi taşın altına koymaktan bir adım geri durmayacağım. Köy okuluna 600 metre uzaklıktaki şelaleleri turizme kazandırmak, köy okulunu köylü ve çocuklar için eğitim verilebilecek ve para kazanabilecekleri hale getirmek için projeler hazırlayacağız.

Köylüyü kalkındırmak ve köyde yaşayan insanların projelerden faydalanmasını sağlamak, köylüler için hazırlanan ORKÖY, SOGEP, KÖYDES projelerinden köylülerin faydalanması ve projelerden haberdar olmasını sağlayacağız.

Köylünün elindeki ürünleri pazara gitmeden pazarlamaları yönünde çalışmalar ve projeler hazırlayacağım. Benim için en önemli olan konu ise eğitim; köyümüzde okuyan, eğitim gören ve okumak isteyen çocukları okutmak için elimden gelen gayreti göstereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”  

SERAP GÖKGÖZ KİMDİR?

1979 yılında Hızarçayı köyü Bayram Kalfa Mahallesinde doğdu. İlkokulu Hızarçayı İlkokulunda, ortaokul ve lise eğitimini Gerze’ de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü tamamladı. İktisat alanında önlisans eğitimini tamamladı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik