Siyaset
Giriş Tarihi : 22-11-2023 17:30   Güncelleme : 25-11-2023 16:57

Gökhan Giresun resmen aday adayı!

2024 Yerel seçimleri Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan ilçemiz esnaflarından ve Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı Gökhan Giresun, aday adaylık başvurusunu yaptı

Gökhan Giresun resmen aday adayı!

2024 Yerel seçimleri Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan ilçemiz esnaflarından ve Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı Gökhan Giresun, aday adaylık başvurusunu yaptı.

Gerze Belediye Başkanı aday adayı Gökhan Giresun, aday adayı başvurusunu yapmak için eşi ile Gerze AK Parti İlçe Başkanlığına geldi.

Giresun başvuru dosyasını İlçe Başkanı Cumhur Kurt’ a teslim etti. Gerze' de mahalle mahalle hizmet ederek hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmanın, en büyük hedefi ve arzusu olduğunu belirten Giresun, “31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde daha yaşanılabilir bir Gerze, daha kaliteli bir hizmet, daha adil ve şeffaf bir yönetim tarzı, daha güzel bir Gerze için, halka hizmet Hakk' a hizmet anlayışıyla başvurumuzu yaptık. Benim atalarımıza, çocuklarımıza, torunlarımıza, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, Cumhuriyet’e karşı ve memleketim Gerze’me bir borcum var. Siz değerli büyüklerimin ve siz değerli gençlerin destekleri ile bu borcumu en iyi şekilde çalışarak ödeyeceğime söz veriyorum. Cesaretle, ciddiyetle, tutkuyla ben buradayım. Burada olmaya devam edeceğim. Artık Gerze vakti, Gerze için birlik olma vaktidir” diye konuştu. 

GÖKHAN GİRESUN KİMDİR?

1989 yılında Gerze’ de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Gerze’de tamamladı. İki dönemdir ilçemiz Yeni Mahalle muhtarlığı görevini üstlenen Baki Giresun’ un oğludur. 2014 yılından beri aktif olarak ticaret hayatına devam eden Giresun, Gerze ve Boyabat’ta kurumsal bir iletişim firmasının bayiliğini yapmakta ve yine Gerze’de faaliyet gösteren Kaldi Kafe’nin de işletmecisidir.

AdminAdmin