Güncel
Giriş Tarihi : 20-10-2011 11:01   Güncelleme : 20-10-2011 11:01

Halkın Teveccühü Gerzenin Sesi'nde

Yalansız, Dolansız, Tarafsız Sitemize Katılımlar Devam Ediyor

Halkın Teveccühü Gerzenin Sesi'nde

Her geçen gün yeni bir katılımla daha da güçlenen Gerze’nin ilk haber sitesi Gerzenin Sesi şimdide yılların eskitemediği eğitimci, siyasetçi büyüğümüz İbrahim Dönmez Beyiin aramıza  katılmasıyla daha da güçlendi.

Yıllarca Eğitim öğretimin içinde öğretmen, yönetici olarak bir nefer olmuş, Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’ten, Muhsin Yazıcıoğlu’na bir çok devlet büyüğünün yakın çevresinde bulunan değerli abimiz İbrahim Dönmez Bey bundan sonra yazılarıyla aramıza katıldı.

Gerzenin Sesi olarak İbrahim Dönmez abimize aramıza hoş geldin diyoruz.

"Ayıp Olanla Olmayanların Yer Değişimi

Bu hala çok güzel, hala çok garip ülkemizde  halkımızın ayıp, günah dedikleri bir sürü kavramlarla bu kavramların zıtları olan kavramların yer değiştirilerek  kullanıldıklarını, kullandırıldıklarını  görüyoruz. Son yüz elli yıldır “Tek dişi kalmış canavar” denilen batı alemi, ülkemizde, İslam Aleminde akla hayale gelmeyen oyunlar, entrikalar sahneye koymuştur.

“Bize ne oldu” diye hayıflanarak bu konularda birçok kitaplar yazan, çok acı gerçekleri dile getiren yazarlarımıza rağmen, yine son dönemlerde birçok konuda birçok tabuları yıkmaya çalışan hükümetlerimize rağmen hala aynı oyunların sahnede oynandıklarını görmekteyiz.

Kimilerimiz bu oyunları çözmeye, en azından bu tezgahlardan kurtulmanın yollarını aramaya çalışırken kimilerimiz de aynı oyunlar içinde bilerek veya bilmeyerek kendilerine biçilen rolleri oynamaya devam ediyorlar. Bu zihniyet mensupları devlet biziz, cumhuriyeti biz kurduk inancıyla düşünmeden, sorgulamadan yürümeye devam diyorlar. Öyle yürüyorlar ki geçtikleri yerleri kurutuyorlar. Kendi bindikleri dalı kesiyorlar."

Yazının Devamını Okumak İçin Lütfen Alttaki Linke Tıklayınız...

http://www.gerzeninsesi.com/yazar/911-ayip-olanla-olmayanlarin-yer-degisimi.html

AdminAdmin