Güncel
Giriş Tarihi : 12-09-2023 13:18   Güncelleme : 12-09-2023 13:52

Hamidiye Mahallesinin ilk adayı ‘Aydın’ oldu

Hamidiye Mahallesine Muhtar Adaylığına talip olan Hasan Aydın, adaylığını açıkladı

Hamidiye Mahallesinin ilk adayı ‘Aydın’ oldu

2024 mahalli seçimlerine gün gün daha da yaklaşırken adaylar adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Hamidiye Mahallesinden muhtar adaylığını ilk açıklayan Hasan Aydın oldu.  

2019 yerel seçimlerinde de Hamidiye Mahallesinden muhtarlığa aday olan Aydın,  kolları sıvadığını belirterek ‘gelin birlik olalım, bu işi kolay kılalım’ dedi.

Hamidiye Mahallesi'ne Muhtar Adaylığına talip olduğunu söyleyen Hasan Aydın, “Çok kıymetli değerli hemşehrilerim, abilerim, ablalarım, bacılarım kardeşlerim, gelin birlik olalım işi kolay kılalım, Hamidiye Mahallemize var gücümle çalışmak için muhtar adayıyım. Sizlerin her zaman yanınızda olacağım.

Güzel Gerze'mizin ilk yerleşim yerlerinden olan Hamidiye Mahallesinin, asırlık geçmişi ile bugünü arasındaki bütünlüğünü bozmadan mutlu mahalle olması için adayım. Güler yüzlü, tatlı sözlü muhtar olacağım.  Gerzeninsesi gazetesi aracılığıyla gerek Gerzeli hemşerilerime gerekse de Hamidiye Mahallesi sakinlerini bütün kalbi duygularımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

HASAN AYDIN KİMDİR?

1955 yılında Gerze'nin Boyalı köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde bitirdikten sonra günün şartları gereği genç yaşta İstanbul'a giderek çalışma hayatına başladı. İstanbul Bakırköy Belediyesinde uzun yıllar makam şoförlüğü yaptıktan sonra emekli olarak özlem duyduğu memleketi Gerze’ye geri döndü.

AdminAdmin