Güncel
Giriş Tarihi : 05-07-2023 16:38   Güncelleme : 05-07-2023 16:49

‘Hayırseverler Mescid-i Selam Cami’ tamamlandı

Dikmen Şeyh Hüseyin köyü Kadıoğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan cami, ibadete başladı

‘Hayırseverler Mescid-i Selam Cami’ tamamlandı

Şeyhhüseyin köyü Kadıoğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan ‘Hayırseverler Mescid-i Selam Cami’ nde ibadete başlandı. Şeyh Hüseyin köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Coşkun hem dernek hem de köylüler olarak bu mescidin köye kazandırılması için ellerini taşın altına koymaktan çekinmediklerini kaydederek tabelanın da dün itibariyle asıldığını belirtti.

2014 yılında kurulan ve kurulmasından bu yana aktif olarak faaliyette bulunan Şeyh Hüseyin köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Yaşar Coşkun,  yönetim kurulu olarak köyü ve mahallelerini adım adım hane hane gezdiklerini, köylülerin isteklerini, taleplerini dinlediklerini, hasta ve ev ziyaretleri yaptıklarını, eksikleri ve ihtiyaçları tespit ederek gerekli yerlere ilettiklerini ve gerekenin yapılması için takipte kaldıklarını söyledi.

ŞEYH HÜSEYİN KÖYÜNÜN ASFALTA İHTİYACI VARDIR

Coşkun, “Kadıoğlu Mahallesi Caminin yanında Yortan Mahallesi Camimizin, Köle Mahallesi Camimizin, Hıdırlı Mahallesi Camimizin de tüm tadilatlarını dernek yönetim kurulunun çalışmalarıyla, hayırsever vatandaşlarımız ve iş insanlarımızın yardımlarıyla yaptırıldı. Bu konuda çok acil ihtiyacımız olarak Şeyh Hüseyin köyünün ana yolları ve mahalle aralarına 6 km asfalta ihtiyacımız vardır. Bu konuda Şeyh Hüseyin köyü halkı daha fazla mağdur edilmemeli ve köylüye hak ettiği hizmet verilmelidir”  diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

AdminAdmin