Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2011 00:47   Güncelleme : 30-03-2011 00:47

Hemşerimiz Şen, Mülakatı Geçti

AK Parti İstanbul 3. Bölge Aday Adayı Sinoplu Genç İşadamı Bayram Şen, Sinop kamuoyuna ve İstanbul’da yaşayan Sinoplulara teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hemşerimiz Şen, Mülakatı Geçti

Mülakatı “ŞEN” geçti

12 Haziran 2011 Genel seçimlerinde AK Parti İstanbul 3. Bölgeden Aday Adayı olan genç işadamı Bayram Şen, şu ana kadar kamuoyundan ve İstanbul’daki Sinoplulardan büyük destek gördüğünü kaydederek tüm Sinoplulara teşekkür etti.

En İstanbul İl Başkanlığında katıldığı mülakatı değerlendiren Bayram Şen, “Gayet samimi ve içten bir görüşme oldu. Komisyondaki çok değerli milletvekillerimizle olumlu bir görüşme yaptık. Özellikle genç ve girişimci tarafımızın komisyon üyeleri tarafından dikkatle ve olumlu karşılanması beni fazlasıyla memnun etti.” Diye konuştu.

Gerek e-mail adresine gerekse telefonlarına ulaşarak yanında olduğunu bildiren binlerce hemşehrisi olduğunu ve özellikle dernek başkanlarının aday adaylığı noktasında kendisine verdiği destekten ötürü mutlu olduğunu belirten Bayram Şen, İstanbul’da yaşayan Sinopluların ve Sinop’un gelişmesi kalkınması ve sorunlarının çözümü için aday adayı olduğunun altını bir kez daha çizerek “Sinop’un sorunlarını 2 milletvekilinin çözmesi oldukça zor. İstanbul’dan Ankara’dan Sinoplu milletvekilleri seçilmeli ki mecliste Sinoplu vekil sayısı artsın, Sinop’un sorunları daha çabuk çözülsün.” diye konuştu.

İstanbul’da özellikle 3. Bölgede bulunan Sinoplu derneklerin Bayram Şen’e verdiği destekten dolayı büyük gurur ve onur duyduğunu belirten Bayram Şen, milletvekili adayı olsun olmasın, milletvekili olsun olmasın tüm Sinoplulara her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek daha önce derneklerde yaptığı çalışmalara bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

AdminAdmin