Güncel
Giriş Tarihi : 25-06-2023 11:52   Güncelleme : 25-06-2023 14:18

İrem Derici, Tatil köyünün açılışında izleyicileri büyüledi

Türk pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici, Gerze'nin gözde mekânı Ser Suits Bungalow Tatil Köyü'nün açılışında gerçekleşen büyüleyici müzik şöleniyle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı

İrem Derici, Tatil köyünün açılışında izleyicileri büyüledi

Gerze, müzik tutkunları için unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

Gecenin sunuculuğunu ise Sinoplu Radyocu Emin Özmen üstlendi. 

Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ in ilçemize kazandırdığı, İşletmeciliğini de Serdar Gençtürk’ ün üstlendiği Ser Suits Bungalov Tatil Köyünün açılışı, gerçekleşen İrem Derici konseri ile yapıldı.

24 Haziran Cumartesi günü, Gerze Liman Festival Alanı'nı müzikle dolduran etkinlik İrem Derici'nin enerji dolu sahne performansı, etkileyici vokali ve sevilen şarkılarıyla izleyicileri büyüledi.

SİZLERİN MUTLULUĞU BENİM MUTLULUĞUM

Gerzelileri İrem Derici’ yle buluşturan, Ser Suits Bungalov Tatil Köyü İşletme Sahibi Serdar Gençtürk, konser öncesi yaptığı konuşmada kendisine destek olanlara ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Gençtürk, “Şirketlerimizin yürütülmesinde bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, başta sevgili eşime, değerli aileme ve can dostum, sırdaşım abime ve Ser Grup bünyesinde iyi ki varsınız dediğim sayısız farklı görevlerde bulunan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin mutluluğu benim mutluluğum” dedi.

GERZE HAK ETTİĞİ YATIRIMI ALACAK

Bungalov evleri ilçemize kazandıran İş İnsanı Hüseyin Yüksek ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Gerze, bu gece sizin eğlenme zamanınız, doya doya eğlenin. Serdar Gençtürk kardeşimize böyle bir geceyi yaşattığı için yürekten teşekkür ediyorum. Serdar Gençtürk’ lerin, Hüseyin Yüksek’ lerin sayısı artsın. Biz var olduğumuz sürece Gerze hak ettiği tüm yatırımı alacak, Gerze hak ettiği tüm eğlenceye kavuşacak. Geceniz güzel olsun.”

SER SUITS Sahibi Serdar Gençtürk tatil köyü sahibi Hüseyin Yüksek'e plaket vererek ve aynı zamanda Hüseyin Yüksek'te Serdar Gençtürk'e plaket vererek teşekkürlerini ifade ettiler.

Yapılan konuşmalar ve verilen plaketlerin ardından gece Türk Pop Müziğinin sevilen ismi İrem Derici’ nin eşsiz performansıyla devam etti.

AdminAdmin