Güncel
Giriş Tarihi : 07-01-2024 14:20

İş başa düştü: Köylü, yolunu kendi yapıyor

İlçemize bağlı Çırnık köyünde köy halkı, yolunu kendi yapıyor

İş başa düştü: Köylü, yolunu kendi yapıyor

CHP İl Genel Meclisi Aday Adayı Mustafa Baş, adaylık açıklamasını yaptığını günden bu yana köy köy gezerek, köy halkının, köy sorunlarının gündeme gelmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde ilçemize 8 km uzaklıkta olan Çırnık köyünü ziyaret eden Baş, köydeki yol sorununu ve köylülerin kendi imkânlarıyla yol yapma çabasını gündeme getirdi.

Köylüler, 2024 yılında karşı karşıya kaldıkları bu duruma isyan ederken İl Genel Meclisi Aday Adayı Mustafa Baş’tan köylüye destek sözü geldi. Mustafa Baş, İl Genel Meclisi aday adayı olduğu ifade ederek “yıl 2024, yolun hali çağ dışı. 2024 yılında, Çırnık köyümüzde köylülerin kendi imkânlarıyla yaptığı köy yolunu ziyaret ederek, köylülerimize kolaylıklar diledik.

Defalarca dile getirdim hala da getirmeye devam ediyorum. Köylerimiz yeteri kadar değeri hiçbir zaman almadı. Köylülerimiz bugün hala kendi imkânlarıyla yol yapmaya çalışıyor.

Ben ve mensubu olduğum partim Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu durumu düzeltmek adına elimizden ne geliyorsa daha da fazlasını yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisinden İl Genel Meclis Aday Adayıyım. Sizlere bu ve bunun gibi çağ dışı kalmış, köylüleri mağdur eden yolları yapacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin