Güncel
Giriş Tarihi : 19-11-2023 15:16   Güncelleme : 22-11-2023 09:57

İstanbul'daki Sinoplunun gündemi Memleket Günleri

14-17 Aralık tarihlerinde İstanbul Yenikapı’ da gerçekleştirilecek olan, “Sinop Memleket Günleri” öncesi SİNDEF ve SİYAD yönetimi hazırlık toplantısı yaptı.

İstanbul'daki Sinoplunun gündemi Memleket Günleri

İstanbul'da yaşayan Sinoplular 14-17 Aralık tarihlerinde İstanbul Yenikapı’ da gerçekleştirilecek olan, “Sinop Memleket Günleri”ne hazırlanıyor. Sinop’un keşfedilmeyi bekleyen tüm güzelliklerini Türkiye’ye en iyi şekilde tanıtmak amacıyla, Sinop Dernekleri Federasyonu aracığıyla SİYAD, SEV, SİAD ve Küçükçekmece Sinopspor Kulübüyle birlikte, 14-17 Aralık tarihleri arasında Yenikapı'da Sinop Memleket Buluşması gerçekleştirilecek.

Memleket günleri öncesi yapılacak hazırlıklar kapsamında Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Başkanı Hasan Dalkıran ve yönetiminin ev sahipliğinde Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Başkanı Adnan Çeliker ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bir toplantı yapıldı.  

Toplantı ardından konuşan Başkan Hasan Dalkıran, "Gündemi 14-17 Aralık tarihleri arasında Yenikapı'da yapacağımız Sinop Memleket Günleri olan toplantımızı federasyonumuzun genel merkezinde gerçekleştirdik. Amacımız Sinopluların İstanbul'da gücünü en iyi şekilde göstermek ve güzel ilimizi en iyi, en güzel şekilde tanıtmak. Sizleri; eşsiz lezzetleri, muhteşem doğası ve tarihi ile Sinopla buluşmaya davet ediyoruz. 14-17 Aralık tarihleri arasında Yenikapı'da düzenleyeceğimiz Sinop Memleket Buluşması'na tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.

AdminAdmin