Siyaset
Giriş Tarihi : 20-02-2024 17:22   Güncelleme : 21-02-2024 11:01

İYİ Partiden İyilik Hareketi: Ayrılan bütçe SMA’ lı çocuklar için…

İYİ Parti Gerze Belediye Başkanı Yavuz Yiğit, seçim bütçesini SMA’ lı çocuklar için kullanacaklarını açıkladı

İYİ Partiden İyilik Hareketi: Ayrılan bütçe SMA’ lı çocuklar için…

31 Mart' ta gerçekleşecek olan yerel seçim listelerinin 20 Şubat Salı günü saat 17.00' a kadar sunulması gerektiği açıklanmıştı. Bu kapsamda İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı tarafından İYİ Parti Gerze Belediye Başkanı Adayı Yavuz Yiğit ve meclis üyeleri adaylık dosyalarını Gerze İlçe Seçim Kuruluna teslim etti.

İYİ Parti Gerze Belediye Başkanı Yavuz Yiğit, 31 Mart' ta yapılacak seçimin hem ülkemize hem de ilçemize hayırlı olmasını dilerken seçim çalışmalarında kullanılacak seçim bürosu, afiş, filama, bayrak, araç kiralama gibi ihtiyaçlar için ayrılan seçim bütçesini daha yararlı bir amaç için kullanacaklarını açıkladı.

Yiğit açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İYİ Parti ilçe başkanlığımızın aldığı karar üzerine içinde bulunduğumuz yerel seçim sürecinde; seçim çalışmasında kullanılacak seçim bürosu, afiş, filama, bayrak, araç kiralama vb. ihtiyaçlara ayrılan seçim bütçemizi bu alanlarda kullanmama kararı almış bulunmaktayız.

Yıllardır yürütmüş olduğum ilçe başkanlığı sürecinde merkezde girmedik dükkân, köylerde uğramadık yer bırakmadık. Kısaca sıkmadık el, sorulmadık hatır bırakmadık.

Hatta mecliste 2 tane milletvekili olmasına rağmen; 1 tanesi şehrimize gelmeyen, diğeri ise gelmesine rağmen görmedim, duymadım, bilmiyorum diyen iki vekilinde, sıkıntılarını mecliste dile getirmediği ilimizin ve ilçemizin sıkıntılarını kendi vekillerimizle mecliste duyurduk.

Hiç kimse yokken, zaten biz bu ilçe için ayakkabı eskitiyorduk.

Hasılı biz adına "seçim çalışması" denilen ve sadece seçim zamanı görünüp halinizi hatırınızı soranlardan değiliz.

Bu yüzden seçim süreci diye de dinimizce haram olan müsrifliği yapmayacağız.

Zaten şehrin göbeğinde olan ilçe teşkilat binamızı seçim bürosu olarak kullanacağız. (Belki şehrin kritik noktalarında, ulaşılabilirlik adına 1 tane açılabilir)

Şehrin belli yerlerinde bayrak ve filamalarımızı sembolik olarak asacağız.

Belki ulaşılabilirlik anlamında 1 adet aracımız gezi için kullanılabilir.

Biliyoruz ki sizler; bayrağı çok olana, çok para harcayana değil Gerze için ter dökene teveccüh göstereceksiniz.

Bizlerde şatafata değil, SMA hastası çocuklarımıza bu zaman için ayrılan bütçemizi harcama kararı aldık.

Seçim biter, para harcananlar yok olup gider ama kurtarabileceğimiz çocuklarımız geleceği bizlerle beraber yaşayarak görür.

Değerli Gerzeli hemşehrilerimize saygıyla duyurulur.”

 

Büşra ÇevikBüşra Çevik