Spor
Giriş Tarihi : 09-10-2023 10:59   Güncelleme : 10-10-2023 14:31

Kıran kırana mücadelede kazanan dostluk oldu

2014 yılında kurulan ve o günden bu güne gençlere spor alanında imkân sağlamak amacıyla aktif olarak çalışmalarını sürdüren, Gerze Gücü Spor Kulübü, Samsunspor altyapısıyla karşı karşıya geldi

Kıran kırana mücadelede kazanan dostluk oldu

Çalışmalarını yaz kış aralıksız sürdüren Gerze Gücüspor, özel maçlar oynayarak da futbolcuların gelişimlerini yakından görme fırsatı yakalıyor.  Temsilcimiz Gerze Gücüspor Samsun’da Süper Lig takımlarından Samsunspor alt yapısı ile hazırlık karşılaşması yaptı. 

Oynanan özel karşılaşmada Gerze Gücüspor, Samsunspor’ a mağlup oldu.  Konuyla ilgili konuşan Kulüp Başkanı Fatih Ergün “Bu yaş kategorilerinde sonuçların hiçbir önemi yok. Bizler Gerze Gücüspor kulübü adına başarılı ve yetenekli oyuncular yetiştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Samsunspor U-14 Takımı ile yaptığımız karşılaşmada Gerze Gücüspor olarak mağlup da olsak geliştirdiğimiz oyunu sahada gösterdik. Teşekkürler çocuklar, teşekkürler Samsunspor. Her iki kulübümüzün oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.

Kulübün forma sponsoru olan Yaşam Yapı Emlak İnşaat Danışmanlık Ltd. Şti. sahibi Murat Üstün’ de Samsun’ da yapılan dostluk maçında Gerze Gücüspor Kulübünü yalnız bırakmadı. RFK Sigorta ailesi olarak Gerze Gücüspor kulübüne ve başkanına teşekkür eden Üstün, başarılarının daim olmasını diledi.

AdminAdmin