Güncel
Giriş Tarihi : 02-10-2023 12:55   Güncelleme : 03-10-2023 16:36

Kunduz: "Gönülden hizmet için geliyoruz”

İlçemizin sevilen esnaflarından Gözde Erkek Kuaförü sahibi Yaşar Kunduz, 19 Mayıs Mahallesi muhtarlığına aday oldu

Kunduz: "Gönülden hizmet için geliyoruz”

Gerze’de hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve yardımsever kişiliğiyle tanınan Yaşar Kunduz, 19 Mayıs Mahallesinden muhtar adayı oldu.

25 yıldan bu yana 19 Mayıs Mahallesinde ikamet eden Yaşar Kunduz, 19 Mayıs Mahallesinin birçok sorunu olduğunu belirterek, muhtarlık yapacağı dönemde sorunların çözümü noktasında yakından takipçi olacağını ifade etti.

Yaşar Kunduz yaptığı açıklamada, “19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı’na talip olmamla beraber mahallemizin daha modern ve güçlü bir yer haline gelmesi için gecemi gündüzüme katacağım.

Kendi çocuklarımın geleceği için nasıl çalışıp çabalıyorsam daha huzurlu, daha temiz, daha modern bir 19 Mayıs Mahallesi için, vatandaşlarım için de öyle çalışıp çabalayacağım.

25 yıldır 19 Mayıs Mahallesinde ikamet ediyorum, mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Yetkili kurum ve kuruluşlarla  olan irtibatım sayesinde çözümlenmeyecek sorunumuzun olmadığına inanıyorum.

Yol, park, altyapı, temizlik her konuyla yakından ilgileneceğim. Vatandaşlarımızın bilgisi dahilinde hareket edeceğim. Herkesle dirsek temasında olacağım. Sorunlarla ve çözümlerle bire bir ilgileneceğim.

Cami, park, okul gibi her türlü yatırımın yapılması için mahallem ve muhtarlık olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım.

 Seçmenlerime olan güvenimiz tam, tüm sorunlarla ilgilenmek ve çözüme kavuşturmak için ben ve ekibim, siz değerli mahalle sakinlerinin destekleri ile birlikte bu sorunları çözebileceğime inanıyorum. Değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz.

SÜREKLİ OLARAK HALK TOPLANTILARI YAPACAĞIZ

Herkese hem kapım hem gönlüm açık olacak.  Mahalle halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle inceleyip, çözüme kavuşturmak için çalışacağım. Tüm gayretim mahallemin bir adım ileriye taşınması olacak" diye konuştu.

Yaşar Kunduz Kimdir?

Yaşar Kunduz, 1982 yılında Gerze’nin Acısu köyünde dünyaya geldi. 1990 yılından beri 19 Mayıs Mahallesinde ikamet eden Yaşar Kunduz, İlkokul eğitimini Atatürk İlkokulunda tamamladı. Ardından 1996 yılında meslek hayatına atıldı. 2000 yılında kendi kuaför dükkânını açan Yaşar Kunduz, 20 yıla aşkın bir süredir Gerzelilere hizmet veriyor.

Yaşar Kunduz 2003 yılında Askerlik vazifesini Diyarbakır Özel Harekât Birliğinde tamamladı.  Gerze Otogarı karşısında kendisinin işlettiği Gözde Erkek Kuaför ile meslek hayatına devam eden Yaşar Kunduz, evli ve 3 çocuk babasıdır. Acısu köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu üyesi olup halen derneğin Başkanlığını yapmaktadır.

AdminAdmin