Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Spor

Liman “sarı lacivertli” renklerle süslendi

Liman içi mevkiinde yıllardan bu yana özel günler sebebiyle boyanan duvar sarı lacivertli renklere boyandı

Liman “sarı lacivertli” renklerle süslendi
Paylaş:

Liman içi mevkiinde yıllardan bu yana özel günler sebebiyle boyanan duvar sarı lacivertli renklere boyandı.

İlçemiz liman içi mevkiinde yıllardan bu yana gelenek olan devam eden duvar boyama devam ediyor. Bu kapsamda ilçemiz liman içi mevkiinde yıllardan bu yana özel günler sebebiyle boyanan ve boyanmaya devam eden duvar, sponsorların da desteğiyle Fenerbahçe’ nin renkleri olan sarı lacivert renklere boyandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Ahmet Keçelioğlu, kendi spor kulüplerine ait olan alanları yenileyen diğer taraftar gruplarına da teşekkür ederken, “öncelikle bize bu yeri tahsis eden Gerze Belediye Başkanımız Sayın Osman Belovacıklı’ ya teşekkür ediyorum. Yapımında sponsor olan Merzifon Belediye Başkanımız Sayın Alp Kargı’ ya, Samsunlu İş İnsanı Tolga Yıldız’ a, Lila ve Kaldi Kafeye şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen güzel sanatlar öğrencisi arkadaşlarımızın ellerine sağlık” diye konuştu.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Spor Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.