Güncel
Giriş Tarihi : 05-05-2022 15:57   Güncelleme : 05-05-2022 16:23

Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı, Gerze Belediyesi Toplantı Salonunda CHP’ li Belediye Meclis Üyesi Süleyman Taşgın’ ın bir eksik katılımıyla başladı.

Toplantı öncesinde Cittaslow Gerze Gönüllü Temsilcisi Özgür Kahya ve Gerze Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Alev Erenler, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve belediye meclis üyelerine Çocuk Belediyesi hakkında bilgiler verdi.

Toplantı bir önceki meclis karar özetinin tasdiki ile başladı akabinde gündem maddelerine geçildi. Gündemin ilk maddesi İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi talebi; Hamidiye Mahallesi 560 ada, 10 parselde uygulama imar planı değişikliği talebi Çevre, Şehircilik İl Müdürlüğü görüşüne göre karara bağlanması oy birliği ile kabul edildi.

Kapalı Çıkma Tip Projesi onaylanması talebi, oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Sinop ili Gerze İlçesi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişiklik dosyalarının görüşülmesi talebi, oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Norm kadro ihdası talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Gerze Belediyesi 2021 yılı bütçe kesin hesabının görüşülmesi ve tasdiki talebi, oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.  

EK GÜNDEM:

Belediye Başkanının yurt dışına görevlendirilmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, 11 Haziran 2022 tarihinde İtalya’ da yapılacak Cittaslow Genel Toplantısında görevli olacak.

AdminAdmin