Siyaset
Giriş Tarihi : 28-03-2024 12:03   Güncelleme : 28-03-2024 12:04

MHP Gerze ailesi iftar sofrasında

MHP Gerze İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi

MHP Gerze ailesi iftar sofrasında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gerze'de iftar programı düzenledi.

Bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım sağlandı. Perşembe günü gerçekleştirecekleri miting yerine iftar programında vatandaşlarla bir araya gelmeyi tercih ettiklerini belirten yetkililer, burada vatandaşlara seslenerek destek beklediklerini belirttiler.

MHP Gerze İlçe Başkanı Muhammed Şentürk, karşısında gördüğü kalabalık karşısında duygulandığını belitti. Şentürk yaptığı konuşmada, “Gerze’ de MHP teşkilatımızın güzel yerlere geldiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP İlçe Başkanı Muhammed Şentürk’ ten sonra coşkulu kalabalığa seslenen MHP İl Başkanı Hikmet Çınar temiz geldiklerini ve temiz gideceklerini, Gerze’ de temiz bir aday olan Mustafa Öz’ le Gerze’ nin karşısına çıktıklarını söyledi.

GERZE KÖTÜNÜN İYİSİNE DEĞİL EN İYİSİNE LAYIKTIR

Kısaca kendini tanıtan MHP Gerze Belediye Başkanı Mustafa Öz ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Biz zorlu zamanların güçlü insanlar çıkardığını bilenlerdeniz. Şu seçim sürecinde siyasete nasıl yön verdiğimizi gördünüz. Aleyhimize yapılan algıları gördünüz. Çektiğimiz videolar üzerine kameralar karşısına geçenleri gördünüz. Projelerimizi kendisininmiş gibi gösterenleri, kovalayanları gördünüz. Yapılan yalan haberleri gördünüz.

Bize seçime 10 gün kala çekilecek dediler. Biz buradayız. Onlar magazin haricinde siyaset yapmazlar ve yapamazlar. Biz Gerze dedik onlar kendi menfaatlerini düşündüler. Belediye seçimi parti seçimi değildir. Güçlü ekibimizle, temiz siyasetimizle 7’ de 77’ ye hepimiz bu memleketi birlikte yönetelim. Gençlerimiz göç etmek zorunda kalmasın, esnafımız kepenk kapatmak zorunda kalmasın. Gerze’ mizden 4 bir yana dağılan hemşehrilerimiz artık memleketlerine dönsün. Gerze’ miz öz imkanlarıyla büyüsün, gelişsin.”

İftar programına MHP MYK Üyesi Davut Haskırış, MHP İl Başkanı Hikmet Çınar, MHP Gerze İlçe Başkanı Muhammed Şentürk, MHP Gerze Belediye Başkanı Mustafa Öz, belediye ve il genel meclisi üyesi adayları ile ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik