Siyaset
Giriş Tarihi : 27-03-2024 16:21   Güncelleme : 27-03-2024 17:05

Miting öncesi CHP’ den coşkulu halk yürüyüşü

CHP Gerze, üyeler ve vatandaşlarla birlikte coşkulu bir şekilde sahaya indi

Miting öncesi CHP’ den coşkulu halk yürüyüşü

CHP Gerze, ilçemizde halk yürüyüşü gerçekleştirdi. 

Yoğun katılımın olduğu yürüyüşte katılımcılar cadde ve sokaklarda marşlar ve Türk Bayrakları ile birlikte yürüdü. Konuyla ilgili konuşan CHP Gerze Belediye Başkan Adayı OsmanBelovacıklı, 1 Nisan sabahı Gerze' yi CHP Belediyeciliğiyle yeniden kavuşturacaklarını belirterek "biz birlik olmak için geliyoruz. Ben, sen, o demeden bir olmaya biz olmaya hazırız" diye konuştu. 

 

Belovacıklı'nın seçim hazırlıkları kapsamında, parti teşkilatları, üyeleri ve destekçileri, seçmenlerle doğrudan temas kurarak projelerini anlatmak amacıyla yoğun bir şekilde sahada aktif rol aldı. Mahallelerde, sokaklarda ve pazar yerlerinde gerçekleştirilen etkinliklerle, seçmenlerin talepleri ve beklentileri dinlenirken, CHP'nin vaat ettiği değişim ve iyileşme projeleri de aktarıldı.

CHP'nin seçim kampanyası, halkın karşısına coşkulu bir şekilde çıkarak, yerel yönetimlerdeki potansiyel değişimi ve ilerlemeyi vurguluyor. Belovacıklı ve ekibi, Gerze'nin geleceği için sundukları projelerle halkın desteğini kazanmayı hedefliyor.

Büşra ÇevikBüşra Çevik