Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Siyaset

Miting öncesi CHP’ den coşkulu halk yürüyüşü

CHP Gerze, üyeler ve vatandaşlarla birlikte coşkulu bir şekilde sahaya indi

Miting öncesi CHP’ den coşkulu halk yürüyüşü
Paylaş:

CHP Gerze, ilçemizde halk yürüyüşü gerçekleştirdi. 

Yoğun katılımın olduğu yürüyüşte katılımcılar cadde ve sokaklarda marşlar ve Türk Bayrakları ile birlikte yürüdü. Konuyla ilgili konuşan CHP Gerze Belediye Başkan Adayı OsmanBelovacıklı, 1 Nisan sabahı Gerze' yi CHP Belediyeciliğiyle yeniden kavuşturacaklarını belirterek "biz birlik olmak için geliyoruz. Ben, sen, o demeden bir olmaya biz olmaya hazırız" diye konuştu. 

 

Belovacıklı'nın seçim hazırlıkları kapsamında, parti teşkilatları, üyeleri ve destekçileri, seçmenlerle doğrudan temas kurarak projelerini anlatmak amacıyla yoğun bir şekilde sahada aktif rol aldı. Mahallelerde, sokaklarda ve pazar yerlerinde gerçekleştirilen etkinliklerle, seçmenlerin talepleri ve beklentileri dinlenirken, CHP'nin vaat ettiği değişim ve iyileşme projeleri de aktarıldı.

CHP'nin seçim kampanyası, halkın karşısına coşkulu bir şekilde çıkarak, yerel yönetimlerdeki potansiyel değişimi ve ilerlemeyi vurguluyor. Belovacıklı ve ekibi, Gerze'nin geleceği için sundukları projelerle halkın desteğini kazanmayı hedefliyor.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.