Siyaset
Giriş Tarihi : 25-04-2011 23:23   Güncelleme : 25-04-2011 23:23

Milletvekili Adaylarından Vali Cengiz'e Ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'i ziyaret etti.

Milletvekili Adaylarından Vali Cengiz'e Ziyaret

Dün sabah saatlerinde AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Mehmet Ersoy, İbrahim Felek ve AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Ünal, AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanı Osman Aksu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rahman Cangül, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Aydın, Sinop Eski Belediye Başkanı Hamza İnce Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Mehmet Ersoy yaptığı açıklamada” nazik ve saygılı bir yarış içersindeyiz turizm, kültürel yönden zengin olan ilimizin takipçisi olcağız, Sinop un Ankara dan ne kadar alacağı varsa hepsini alacağız ” dedi.

Cengiz projeler hakkında yaptığı açıklamada” seçim güvenliğini önemsiyoruz insanları daha hızlı bir şekilde rahata kavuşturmak için projeler yapacağız ilimiz turizm potansiyeli yüksek olan bir il Sinop’ta turizm açısından her türlü malzeme var bizler projeler yaparak bu güzelliği ortaya çıkartmalıyız,” dedi.

Vali Cengiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sinop’ta seçimlerin güven ve huzur içinde yapılması için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Ve sohbetin ardından Ak Parti Sinop milletvekili adayları ve beraberindeki heyet Almanya’dan ilimize tiyatro gösterimi için gelen grubu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Almanya’dan gelen öğrencilere açıklamada bulunan Ersoy” böyle bir seçkin grubun Almanya’dan gelerek ilimizi ziyaret ettiğini öğrenince bizlerde bir hoş geldiniz demek istedik” dedi. Ersoy’a gruptan bir öğrenci hedefleriniz nedir? diye bir soru sordu. Soru üzerine Ersoy yaptığı açıklamada” bizler hala hazırda Türkiye’de iktidar olan Adalet Kalkınma Partisi milletvekili adaylarıyız.  Recep Tayyip Erdoğan başbakanlığında 9 yıldır ülkemizin çok iyi yönetildiğine ve 2000li yıllar öncesine baktığımızda aldığımız mesafenin örneklerini taşıdığımıza inanıyoruz. Tabi bu dönemde yaptığımız bazı acemilikleri de artık telafi ederek çok daha güzel hizmetler yapacağımıza Türkiye’yi yöneten kadroların her yönüyle ustalaştığına ve cumhuriyetimizin 100. Yılına geldiğimizde ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmaya ve ülkemizin o zamanki liderinin dünya liderlerinden biri olmasını sağlamak üzere yola çıktık. Sağlayacağımız bu girişimlerden Sinop olarak payımıza düşenin en fazlasını alacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz 9 yıl önce Türkiye’nin kişi başına düşen milli geliri 3500 dolardı, bugün biz bunu 3 kat artırabildik. 80 yılda yapılan çalışmaların bir çoğununu bu 8 - 9 yıllık sürede 3e 4e katladık bu şekilde azimle inanıyoruz ki 2023 yılına geldiğimizde kişi başına düşen gelirin 2500 dolara ulaşacak zengin bir ülke olmak istiyoruz, demokrat bir ülke olmak istiyoruz ikisinin de olduğu huzurlu bir ülke istiyoruz” dedi. Ve ziyareti sonlandırdı.

AdminAdmin