Güncel
Giriş Tarihi : 07-10-2023 11:23   Güncelleme : 07-10-2023 13:26

Muhtar adayı Ali Zor: "Destek sizden hizmet bizden"

Önümüzdeki yerel seçimlerinde Atatürk Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan Ali Zor, "Amacımız mahallemize hizmet getirmek" diye konuştu.

Muhtar adayı Ali Zor: "Destek sizden hizmet bizden"

2024 mahalli seçimleri yaklaşırken muhtar adayları ve belediye başkanı aday adayları da açıklamalarına devam ediyor. Peş peşe gelen muhtar ve belediye başkan aday adaylarının açıklamaları ilçeyi heyecanlı bir atmosfere sokarken muhtar adaylığını açıklayan bir başka isim ise Ali Zor oldu.

ALİ ZOR, ATATÜRK MAHALLESİNDEN MUHTAR ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

‘Amacımız mahallemize hizmet etmek’ diyen Zor, 30 senedir Atatürk Mahallesinde ikamet ettiğini, mahallenin sorunlarına vakıf olduğunu belirtti. Zor, “30 yıldır ikamet ettiğim mahallemde vatandaşların istek ve taleplerine en iyi şekilde hizmet vermek için çalışacağım. Atatürk Mahallesinin bir ferdi olarak mahalle sakinleriyle kocaman bir aile oluşturmak sevdası içerisindeyim.

Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların ve eksikliklerin giderilmesi noktasında yetkililerle dirsek temasında olacağım. Sorunların çözümü noktasında elimden gelen gayreti göstereceğim. Mahallemizin huzur ve refahını gözeteceğim” ifadelerini kullandı.

ALİ ZOR KİMDİR?

1982 yılında Gerze ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde doğdu. İlkokulu Güzelyurt köyünde tamamladı. Ortaokul ve liseyi Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Evli ve 3 çocuk babası olan Zor, alçı, dış cephe, inşaat, mantolama işleriyle uğraşıyor. Halen Ensar Cami Dernek Başkanlığı görevini yürütmektedir.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI (AZALARI)

1.Muharrem Gül

2.İbrahim Özdemir

3. Şerife Giginoğlu

4. İsa Atik

5. Şaban Mızrak

6. Zekeriyya Elagöz

7.Erdem Özdemir

8.Ergün Güleryüz

AdminAdmin