Siyaset
Giriş Tarihi : 22-01-2024 15:27

Muhtar Adayı Altınkök, azalarını açıkladı

Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Turan Altınkök, “birlikte çalışacağız, hizmetlerimiz çok konuşulacak” diyerek çalışma arkadaşlarını tanıttı

Muhtar Adayı Altınkök, azalarını açıkladı

Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Turan Altınkök, çalışma arkadaşlarını tanıttı. Altınkök’ ün çalışma arkadaşları Ramazan Şensoy, Dursun Acar, Mustafa Börekçi, Erkan Turan, Atıf Tunç, Korhan Arat, Hasan Engin ve Ramazan Elikoğlu olacak.

Altınkök açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Değerli Çarşı Mahallesi Sakinleri;

Ben Turan Altınkök. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde çarşı mahallesi için bir kez daha adaylığımı açıkladım. Allah nasip eder, siz değerli çarşı mahallesi sakinleri olarak takdir edip beni muhtar seçerseniz, birlikte daha çok işler başaracağımıza inanıyorum.

Gelişim ve değişimin şart olduğu inancımla, daha seri ve daha kalıcı hizmetler alan, daha tertipli ve düzenli bir mahalle hayali kurmaktayım. Ve bu hayalimi yıllardır gerçekleştirmek istiyorum. Mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için adayım. Birlikte hareket ederek, mahallemiz için büyük başarılara imza atabiliriz. Her zaman sizlerin sorunları benim önceliğimdir. Güçlü liderlik, daha güçlü bir mahalle için gereklidir. Benimle birlikte, mahallemiz için daha iyi bir gelecek inşa edelim. Mahallemizdeki gençlere daha fazla fırsat yaratmak için çalışacağım. Benimle birlikte mahallemizdeki sorunlara çözüm bulabiliriz.

Seçmenlerime olan güvenimiz tam. Tüm sorunlarla ilgilenmek ve çözüme kavuşturmak için ben ve ekibim, siz değerli mahalle sakinlerinin destekleri ile birlikte bu sorunları çözebileceğime inanıyorum. Herkese hem kapım, hem gönlüm açık olacak. Mahalle halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle inceleyip, çözüme kavuşturmak için çalışacağım. Tüm gayretim mahallemin bir adım ileriye taşınması olacak.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik