Siyaset
Giriş Tarihi : 19-12-2023 10:08   Güncelleme : 19-12-2023 13:27

Muhtar Adayı “Hasan Aydın” Gerze’ nin Sesine konuştu

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Aydın, gazetemizi ziyaret ederek, çalışma hayatında edindiği tecrübeleri mahallesi için adamaya hazır olduğunu belirtti

Muhtar Adayı “Hasan Aydın” Gerze’ nin Sesine konuştu

Gerze’ de 31 Mart’ ta yapılacak mahalli seçimler için muhtar adaylarının çalışmaları hız kazandı. Bu muhtar adaylarından biri olan Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Aydın, Gerze’ nin en gözde mahallelerinden biri olan Hamidiye Mahallemizi daha da yaşanılabilir bir mahalle yapmak için aday olduğunu belirtti.

Aydın, “Hamidiye Mahallesi sakinlerinin oylarına talibiz. İlkeli, dürüst, objektif, çözüm odaklı ve zamanında hizmet üreteceğiz. Herkes istediği zaman bizlere ulaşıp sorunlarını iletebilecek.

Çok kıymetli değerli hemşehrilerim, abilerim, ablalarım, bacılarım, kardeşlerim. Gelin birlik olalım, işi kolay kılalım, seçim günü sandıkta buluşalım. Ben Hamidiye Mahallesi halkın adamı, muhtar adayı Hasan Aydın. Sizleri tüm kalbi duygularımla selamlıyorum. Takdir eder de beni muhtar seçerseniz, imkanımızın ve geçmişe dönük tecrübelerimizle mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturulması için gerekli kurumlarla iletişime geçerek gerekli çalışmaları yapacağım. Benim size hizmet etmekten başka ikinci bir işim yoktur. Hasan Aydın sizin için geliyor” diye konuştu.

HASAN AYDIN KİMDİR?

1955 yılında Gerze'nin Boyalı köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde bitirdikten sonra günün şartları gereği genç yaşta İstanbul'a giderek çalışma hayatına başladı. İstanbul Bakırköy Belediyesinde uzun yıllar makam şoförlüğü yaptıktan sonra emekli olarak özlem duyduğu memleketi Gerze’ye geri döndü.

Aydın, evli ve 6 çocuk babasıdır.

AdminAdmin