Siyaset
Giriş Tarihi : 01-04-2024 17:07   Güncelleme : 01-04-2024 18:12

Muhtar Ersoy: “Mahalle sakinlerinin yanında olacağım”

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Orkun Ersoy, mahalle sakinlerine teşekkür etti

Muhtar Ersoy: “Mahalle sakinlerinin yanında olacağım”

Yapılan mahalli seçimlerde Hamidiye Mahallesi Muhtarı seçilen Orkun Ersoy, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Ersoy, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Siz değerli mahalle sakinlerinin desteği ve teveccühüyle Hamidiye Mahallesi muhtarı seçildim. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, kıymetli oyları ile destekleyen ve bu göreve layık görüp onurlandıran tüm seçmenlerime teşekkür ediyor, bize destek veren-vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Hamidiye Mahallemize ayrım yapmadan en iyi hizmeti sunmak için, elimden gelen bütün gayreti sarf edeceğim. Seçimlerin mahallemiz, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını Yüce Allah’tan (cc) niyâz ediyorum. Herkese tekrar teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

ORKUN ERSOY KİMDİR?

1986 yılında Hamidiye Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimi ve öğretim hayatını Gerze'de tamamladı. Önlisans eğitimini 2009 yılında Amasya Üniversitesi Pazarlama Bölümü'nde ve lisans eğitimini 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. 2013 yılında Dikmen Lisesi'nde sözleşmeli öğretmen olarak görev yaptı. 2014 yılından bu yana Hamidiye Mahallesi'nde Bulvar Taksi Durağında taksici esnafı olarak hizmet vermektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Büşra ÇevikBüşra Çevik