Siyaset
Giriş Tarihi : 09-01-2024 11:35

Muhtar Güleryüz, ‘hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz’

Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Ali Güleryüz, 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde mahallesinde yeniden aday olduğunu açıkladı

Muhtar Güleryüz, ‘hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz’

Gerze Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Demir’in hayatını kaybetmesinin ardından 6 Haziran 2021 tarihinde yapılan ara seçimlerde muhtarlık seçiminde Ali Güleryüz en yüksek oyu alarak seçimi kazanmış ve Çarşı Mahallesinin yeni muhtarı olmuştu.

2021 yılından bu yana Çarşı Mahallesi için hizmet eden Muhtar Güleryüz, önümüzdeki yerel seçimlerde mahallesinde yeniden muhtar olmak istediğini belirtti.

‘Daha güzel bir çarşı mahallesi için hep birlikte, el ele’ diyen Muhtar Güleryüz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar muhtar adaylığını açıklayarak Çarşı Mahallesi sakinlerinin desteğini beklediğini söyledi.

ALİ GÜLERYÜZ KİMDİR?

01 Ocak 1965 doğumlu olan Ali Güleryüz, 1978 yılında Gerze Köşk Mahallesine yerleşmiş olup, 1987 yılında Çarşı Mahallesinde ikamet etmeye başlamıştır. 1988 yılında Çarşı Mahallesi Zincirlikuyu Caddesinde esnaflığa başlamış ve halen esnaflığa devam etmektedir.

Evli ve 2 kız babası olan Ali Güleryüz, Gerze ilçesi Çarşı Mahallesi halkına hizmet etmekten onur duymaktadır.

Ali Güleryüz, Şükrü Muhtar'ın (rahmetli) 1. Döneminde azalık görevi yapmıştır.

Şuayip Muhtar'ın (rahmetli) S. döneminde 1. ve 2. azalık görevlerini icra etmiştir.

6 Haziran 2021 ara seçiminde Çarşı Mahallesi sakinlerinin desteğini alarak muhtar seçilmiş ve halen muhtar olarak görevine devam etmektedir.

Büşra ÇevikBüşra Çevik