Siyaset
Giriş Tarihi : 01-04-2024 17:29   Güncelleme : 01-04-2024 18:19

Muhtar Küçük: “Şimdi yeniden hizmet zamanı”

Köşk Mahallesi Muhtarı Mahmut Nahit Küçük, mahalle sakinlerine teşekkür etti

Muhtar Küçük: “Şimdi yeniden hizmet zamanı”

Yapılan mahalli seçimlerde yeniden Köşk Mahallesi Muhtarı seçilen Mahmut Nahit Küçük, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Küçük, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Köşk Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı olarak girmiş olduğum bu seçimde, seçmenlerimizin güven ve teveccühlerini alarak yeniden mahallemize muhtar olarak seçildim. Bana destek veren mahalle sakinlerine, kıymetli oyları ile bize teveccüh gösteren herkese teşekkür ederim

Bu duygu ve düşüncelerle yerel seçim sonuçlarının mahallemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

MAHMUT NAHİT KÜÇÜK KİMDİR?

1966 yılında Gerze’nin Yamacık köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde bitirdikten sonra Gerze’ye gelerek ailesiyle birlikte Köşk Mahallesi’ne yerleşti. Ortaokulu Gerze Ortaokulu’nda bitirdikten sonra günün şartları gereği genç yaşta çalışma hayatına girdi. Sinop Cam Sanayi Fabrikası’nın 1992 yılında kapanması sonrası Gerze Birlik Minibüs Kooperatifi’nde kendi hattı ve aracıyla çalışma hayatına devam etti.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Köşk Mahallesi’nden muhtar seçilen Küçük, halen görevine devam etmekte olup, önümüzdeki seçimlerde de Köşk Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik