Spor
Giriş Tarihi : 08-12-2023 15:54   Güncelleme : 08-12-2023 17:18

Öğrencilerimiz, sporda başarıya doymuyor

İlçemiz Atatürk Ortaokulu Küçükler Hentbol Takımı, Sinop’ ta yapılan hentbol müsabakalarında 1. olarak, ilimizi temsil etmeye hak kazandı

Öğrencilerimiz, sporda başarıya doymuyor

İlçemiz Atatürk Ortaokulu Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Hentbol Takımı; İlimizde yapılan Okul Sporları Hentbol Müsabakalarında 1. olarak, İlimizi Amasya'da yapılacak olan Grup Müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Müsabakalarında, İlçemiz Atatürk Ortaokulu Hentbol Takımı; Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar kategorisinde Sinop Gazi Çelebi Spor Salonunda yapılan müsabakalarda, hem kız takımı hem de erkek takımı il birincisi oldu.

İlçemiz Atatürk Ortaokulu Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Hentbol Takımı, 09-12 Ocak 2024 tarihlerinde Amasya İlinde yapılacak olan Grup Müsabakalarında hem okulu, hem İlçemizi ve hem de Sinop’ u temsil edecekler.

Öğrencilerin ileri bir tarihte Sinop’ ta Kupa Töreni için davet edileceği kaydedilirken İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan; katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Cevat Şensoy' u, başarılarından dolayı öğrencilerimizi, Atatürk Ortaokulu Müdürü Taşkın Aydın' ı; öğrencileri müsabakalara hazırlayan, Beden Eğitimi Öğretmenleri Hacer Bayrak, İsa Küçük ve antrenör Fatma Küçük' ü tebrik ederek, grup müsabakalarında başarılar diledi.

AdminAdmin