Siyaset
Giriş Tarihi : 13-11-2023 14:26   Güncelleme : 14-11-2023 10:39

Öztürk: “Atamızın izinde, hep daha iyiye”

Gerze CHP ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi Elif Öztürk Kaygısız, bir AB Projesi kapsamında İstanbul’da düzenlenen Kadın Politikacılar için Siyaset ve Medya Eğitimi Programına katıldı

Öztürk: “Atamızın izinde, hep daha iyiye”

Gerze CHP ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi Elif ÖZTÜRK KAYGISIZ, eğitim içeriğinde Kadın politikacılara yönelik “Ulusal ve Yerel Siyasette Kadın olmak”, “Siyasal İletişim”, “Liderlik”, “Siyasi Parti Dinamikleri” gibi birçok konunun yer aldığı 11-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye genelinde sadece 7 ilde yapılan, 19 kişinin kabul edildiği programın içerisinde yer aldı.

ATAMIZIN İZİNDE HEP DAHA İYİYE GİTMEMİZ GEREKİYOR

Konuyla ilgili konuşan CHP ilçe teşkilatında Tarım ve Çevre Politikaları Sorumlusu Elif Öztürk, “CHP İlçe Teşkilatında Tarım ve Çevre Politikaları Sorumlusu olarak seçildikten sonra omuzlarıma yüklenen büyük sorumluluğun farkında olarak adımlar atmaya çalışıyorum. Sonuçta bulunduğumuz nokta hiçbir zaman yeterli değil.

Atamızın izinde hep daha iyiye hep daha ileriye gitmemiz gerekiyor. Ben de bu farkındalıkla elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ülkeme fayda sağlamaya çalışıyorum. Böyle özel bir eğitime kabul edilmekten dolayı büyük gurur duydum” diye konuştu.

Eğitime, Av. Gülşah DENİZ ATALAR (CHP Parti Meclis Üyesi), Nesrin NAS (Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı), Elif Menderes (Deva Partisi Saha Koordinatörü) gibi tecrübeli kadın siyasilerde katılım sağladı.

AdminAdmin