Güncel
Giriş Tarihi : 16-10-2023 12:17   Güncelleme : 16-10-2023 19:55

Peker: “Değişimin temeli kadınların birlikte yürümesidir”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Hamidiye Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan Türkan Peker, “Kadının olduğu her yerde değişim olur; bu değişim de her şeyin en iyisini hak eden Hamidiye Mahallesi’nden başlamalı” dedi

Peker: “Değişimin temeli kadınların birlikte yürümesidir”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak muhtarlık seçiminin hazırlıkları devam ederken, 2 çocuk annesi Türkan Peker’ de Hamidiye Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

İlçemiz Hamidiye Mahallesinde 26 yıldır ikamet eden Türkan Peker, 31 Mart 2024’ te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Hamidiye Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

31 Mart 2024’ te sandık başına giderek Mahalli İdare seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlarımızın karşısına Türkan Peker Hamidiye mahallesi muhtar adayı olarak çıkacak.

Mahalle sakinleriyle el ele bütün sorunların üstesinden geleceklerini kaydeden Peker, “26 yıldır ikamet ettiğim, her kaldırımını ezbere bildiğim mahallemizin temel sorunlarına, altyapı problemlerine ve çevre sorunlarına en doğru şekilde ilgili kurumlar ile çözüme ulaştıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuların çözüme ulaşması için var gücümle çalışacağım. Güzel mahallemizin daha da yaşanabilir bir hale gelmesi, güzel Gerze’nin örnek mahallesi olması adına yapılacak çok iş var ama benim de uzun yıllardır iş hayatında edindiğim tecrübeler ve iki çocuk yetiştirmiş bir anne titizliğiyle bu sorunların üstesinden gelecek hizmet aşkım var. Mahalle sakinlerimizle el ele bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz.

Makamın değil hizmetin ardından gideceğimin altını bir kere daha çiziyorum. Makam ya da mevki bu dünyada kalacak, ben bu yolda hizmet aşkıyla ilerleyeceğim. Mühim olan arkamızda güzel işler, mutlu ve huzurlu bir mahalle bırakmak” diye konuştu.

Türkan Peker Kimdir?

Erfelek doğumlu olan ve 26 yılı aşkın süredir Hamidiye Mahallesi’nde ikamet eden Türkan Peker, ilçemizde ticaretle uğraşan bir iş kadını. İlçemiz Demirciler Caddesindeki iş yerlerinde (Belediye Düğün Salonu Altı) hizmet sunan Peker Ailesi, Sütaş Sinop Bölge Distribütörlüğü olarak faaliyet gösteriyor. Muhtarlık hizmeti içinde aynı adresten hizmet vermeye devam edeceğini söyleyen Türkan Peker, evli ve iki kız annesi.

İletişim: 0546 932 12 42

AdminAdmin