Güncel
Giriş Tarihi : 23-10-2023 11:26   Güncelleme : 23-10-2023 12:03

PTT 183. YAŞINDA

Gerze'de Posta Ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 183. kuruluş yıl dönümü kutlandı

PTT 183. YAŞINDA

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 183.kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Gerze PTT Merkez Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ve çalışma arkadaşları ile birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı' yı makamında ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim etti.

PTT'nin ülkemizin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı "23 Ekim 1840 yılında kurulan ve ülkemizin her köşesine hizmet götüren ülkemizin köklü kuruluşlarından PTT değişen ve sürekli yenilenen teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak son teknolojinin kullanıldığı bir kurum haline geldi.

Posta hizmetlerinin dışında bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere birçok alanda verdiği hizmetlerle halkımızın hayatının önemli bir parçası olan PTT'nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm PTT çalışanlarına yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette PTT’nin 183. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında Merkez Müdürü Rıza Belovacıklı’ dan bilgi alan Kaymakam Arabacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin, 183’ üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı; PTT personeline çalışmalarında başarılar diledi. 

AdminAdmin