Güncel
Giriş Tarihi : 09-12-2022 09:46   Güncelleme : 09-12-2022 10:41

Şampiyonlar Kupayı Başkan Şensoy’a Armağan Etti

Sinop U-18 kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Gerze Belediyespor takımı ve yönetimi Başkan Şensoy’ u makamında ziyaret ettiler

Şampiyonlar Kupayı Başkan Şensoy’a Armağan Etti

Sinop Amatör U 18 liginde şampiyon olan ve kupayı kaldıran Gerze Belediyespor takımı, başkan, yönetim, teknik Heyet ve futbolcuları Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret ettiler. 
Gerçekleşen ziyarette başarılarından dolayı takımı tebrik eden Belediye Başkanı Cevat Şensoy futbolcularla teker teker sohbet etti. Kulüp Başkanı Gökhan Giresun, As Başkan Deniz Mızraklı, Teknik Sorumlu Akın Ünyeli ve futbolcular desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a teşekkür ederken, kazanılan kupayı kendisine takdim ettiler.

Başarılarından dolayı Gerze Belediyespor sporcularını ve teknik heyetini tebrik eden Başkan Şensoy, “İlçemizde sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz çünkü spor, özellikle geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuk ve genç kardeşlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına önemli bir alan. Aynı zamanda spor ile uğraşan kardeşlerimizin öğrenim hayatlarında da başarılı olduklarını görüyoruz. Böylesine değerli bir başarıyı ilçemize kazandırarak Türkiye Gruplarında ilimizi temsil etme hakkı kazanan Gerze Belediyespor camiasına başarılar diler, armağan ettikleri kupa için de ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

AdminAdmin