Eğitim
Giriş Tarihi : 08-03-2024 11:32   Güncelleme : 08-03-2024 11:38

Sazak, tecrübe ve birikimlerini öğrencilere aktardı

Türkiye Dağcılık Federasyonu Sinop İl Temsilcisi Birol Sazak, Sinop’ ta eğitim gören öğrencilere temel dağcılık konulu seminer verdi

Sazak, tecrübe ve birikimlerini öğrencilere aktardı

Hem ilçemizi hem de ilimizi gerek yurt içi gerekse yurt dışı etkinliklerde başarıyla temsil eden GERDAK Başkanı ve Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Başkanı Birol Sazak, bilgi ve birikimlerini öğrencilerle paylaştığı Doğada Olmak: Temel Dağcılık konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sazak, “Sinop Üniversitesi Turizm Fakültesi açık alan rekreasyon seminerine TDF Dağcılık Sinop il temsilcisi konuşmacı olarak katılım yaptım. Turizm fakültesi salonunda genç öğrencilere Doğada olmak ve Temel Dağcılık konularında bir sunum yaptım. Daha sonra rekreasyon konulu eko Turizm, Sinop doğası ve kültürel yapısıyla turizme kazandırılabilecek istihdam yaratılabilecek konular ile bilgilendirmeler yapıldı. Sunum sonrası öğrencilerin sorularına cevap şeklinde program yapılarak devam edildi. Bize nazik ev sahipliğinden dolayı Doç.Dr. Kübra Aşan hocama çok teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

Seminer sonrası Turizm Fakültesi Bölümü öğrencilerine yaptığı sunum sonrası Turizm Fakültesi Dekanı Cem Cüneyt Ersanlı Sazak’ a teşekkür belgesi takdim etti.

Büşra ÇevikBüşra Çevik