Siyaset
Giriş Tarihi : 02-04-2024 10:49

“Seçim barajını aşan partilerden biri olmayı başardık”

“Seçim barajını aşan partilerden biri olmayı başardık”

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Başkanlığı, 2019 yerel seçimlerine göre oy oranlarında artış yaşandığını, yerel seçim sonucunda seçim çevresi barajını aşan üç partiden biri olmayı başardıklarını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gerze’nin MHP’si var” diyerek seçimi kazanmak için çıktığımız bu yolda, demokrasiyi ve temiz siyaseti savunduk. Bugüne değin Gerze’de hiç olmayan bir siyasi atmosferde yapılan seçim sürecinde, partimiz aleyhine yapılan bütün algılara ve karşımıza çıkarılan zorluklara rağmen seçime girebilmemiz bile bir irade göstergesi ve siyasi bir muvaffakiyet iken 2019 yerel seçimine göre oy oranlarımızı belediye başkanlığında %2,40'tan %5,58'e, ilçe genel meclisinde %6.14'ten %10.73'e çıkardık. Yapılan yerel seçim sonucunda seçim çevresi barajını aşan üç partiden biri olmayı başardık.

Her ne kadar bu yola zafer kazanmak üzere çıksak da bizler seferle sorumlu olduğumuzdan ve milletimizin sözünün üstüne söz söylenmeyeceğinden 31 Mart 2024 tarihinde milletimizin verdiği karara saygı duyuyor, yapılan yerel seçim sonucunun Gerze’mize hayırlı olmasını ve belediye başkanı olarak seçilen Sn. Osman Belovacıklı’ ya başarılar diliyoruz.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik