Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2012 01:22   Güncelleme : 16-06-2012 01:22

Serbest Köylüleri Piknikte Buluştu

Piknik Şölenine Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK ve İstanbul Ak Parti Milletvekili Şirin ÜNAL ile birlikte katıldı.

Serbest Köylüleri Piknikte Buluştu

Sinop İli Dikmen İlçesi Serbest Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu piknik bu sene İstanbul Kurtköy SİYAD Ali Karakuş Piknik Alanında düzenlendi.

Her yıl İstanbul’da geleneksel olarak düzenlenen Geleneksel Piknik Şölenine Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK ve İstanbul Ak Parti Milletvekili Şirin ÜNAL ile birlikte katıldılar.

Dernek Başkanı Kenan Abalı Organizatörlüğünde Pikniğe, İstanbul Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal, Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, Sinop Ak Parti Eski Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, Erfelekli İş Adamı Musa Can,  Dernek Başkan Yardımcıları, Üyeler, Köylüler, Sinoplu vatandaşlar ve birçok kişi katıldı.

Başkan YÜKSEK, "Böyle bir piknikte bulunmak, davet edilmek biz onurlandırdı. Dernek Başkanımız Kenan Abalı’ ya, Başkan Yardımcılarına ve dernek Yönetimine böyle güzel bir etkinliğe öncülük ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizler bu sayede Sinop’ lu hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek ve İstanbul Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Şirin Ünal ile birlikte Keşkek Kazanı açılışını yaptı.

AdminAdmin