Güncel
Giriş Tarihi : 26-09-2022 15:58   Güncelleme : 26-09-2022 16:15

SİNDEF Meclis Toplantısında birlik mesajı verildi

Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF), Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

SİNDEF Meclis Toplantısında birlik mesajı verildi

SİNDEF Meclis Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

Toplantı da Ayancık’ ta 15 Ekim Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek olan SİNDEF Anaokulu gündemin ana maddesi oldu. 

3 buçuk yıllık görev süresi boyunca yapılan projeler hakkında bilgi veren SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle ilçede SİNDEF tarafından yapımını üstlendikleri ve 15 Ekim 2022 tarihinde açılacak olan SİNDEF Anaokulu hakkında bilgiler verdi.

Hasan Dalkıran ve üyeleri, meclis toplantısında da birlik ve beraberliklerini sürdürdü

Göreve geldiği günden bu yana dernek üyeleri ile birlikte birçok esere imza attıklarını belirten Genel Başkan Dalkıran, mücadelesinden vazgeçmeyeceğini söyledi.

Yaptıkları eserlerden memnun olanlar kadar rahatsız duyacaklarında olacağını kaydeden Dalkıran, “bizim için önemli olan şudur ki yol arkadaşlarımızla el ele, omuz omuza yürümekten kaçınmadan, şartlar ne olursa olsun Sinoplu’nun gücünü SİNDEF çatısı altında hep beraber toplayacağız, eserler bırakacağız ve eserlerin sonucunda rahatsız olanlar olacak.

Milletime kardeşlerimize ve gelecek nesillerimize eserler bırakmak için sizlerden emaneti aldık. Bu emanete sahip çıkmak için de son nefesimize karar mücadele edeceğiz.”

‘Bu kardeşiniz hiçbir zaman için yılmaz, yorulmaz’

“Bugüne kadar sizlerden hiçbir şey istemedim. 23 Ekim 2021 tarihinde anaokulumuzun temelini attık, o gün o temeli attığımızda pek çoğunuz yanımda bulundunuz, güç verdiniz, dua ettiniz. Artık okulu yapıyoruz demiyoruz; artık “15 Ekimde okulun açılışını gerçekleştireceğiz” diyoruz.”

“SİNDEF’ in gücünü, birliğini, beraberliğini göstereceğiz”

“2023 yılı genel seçimlerin yapılacağı yıl. Biz kapı kapı gezmeyeceğiz, bu kurumun gövde gösterisiyle birlikte bu gruptan milletvekili, milletvekilleri çıkaracağız diyoruz. İstanbul’ da en az 2 tane belediye başkanı alacağız diyoruz.

Bunun karşılığı şu olacak: ben sizler için canımı bile vermeye hazırım yeter ki evlatlarımızın geleceğini hep beraber sağlayalım. Bu milletimizin bekasını, birlik ve beraberliğini sağlayalım. Bunun için gece gündüz sokaklardayız. Her akşam yattığımda, yastığa başımı koyduğumda rahatsız olmuyorum çünkü sizlere söz verdik.

Sizlere verdiğimiz sözü yerine getirmek adına elimizden ne geliyorsa, tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte bu bayrağı sonuna kadar dalgalandıracağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

AdminAdmin