Güncel
Giriş Tarihi : 23-03-2024 15:00

SİNDER Gerze' deki üyeleriyle iftarda buluştu

Sinop İş İnsanları Derneği üyeleri Gerze’ deki iftar programında bir araya geldi

SİNDER Gerze' deki üyeleriyle iftarda buluştu

Sinop İş İnsanları Derneğine (SİNDER) yeni katılan üyeler ile tanışma, kaynaşma, derneğe yeni katılan üyeler ile mevcut üyelerin kendilerini ve işletmelerini tanıttığı iftar yemeği ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Öz, “Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) üyesi Gökhan Giresun’ un mekanında, iftar yemeğinde üyelerimizle bir araya geldik. SİNDER ailemize yeni katılan üyelerimiz ile tanışma, kaynaşma ve iftar yemeğinde yeni katılan üyelerimiz ve mevcut üyelerimiz kendilerini ve iş yerlerini tanıttılar.

Her zaman söylediğimiz gibi amacımız birlikte ticaret yapmak. Birlikten Güç Doğar Parolası ile çıktığımız bu yolda SİNDER ailemiz güçlenerek büyümeye devam ediyor.

Sinop İş İnsanları olarak üstlendiğimiz görevin bilincindeyiz. Amacımız siyaset üstü ilimizin marka şehirlerarasında hak ettiği yerini almasını sağlamaktır. Bizler SİNDER ailesi olarak görevimizin bilincindeyiz.

Bu gece yaptıklarımızı ve önümüzdeki günlerde yapacaklarımızı, projelerimizi üyelerimiz ile paylaştık. Bu gece mekanında bizleri ağırlayan üyemiz Gökhan Giresun Bey'e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik